Кейси Мизе- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруга, Височина, Етническа принадлежност, Кариера

Кейси Миз е американски бейзболен играч от Висшата лига (MLB). От 2019 г. Кейси А. Мизе е питчър за Детройт Тайгърс. Кейси А. Майз играеше бейзбол за Auburn Tigers в колежа. научете повече за нетната стойност на Кейси Майз, биография, възраст, съпруга, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Кейси Миз
Дата на раждане: 01 май 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: бейзболен играч
Държава: елен
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: женен
Запознанства Тали Милде
Нетна стойност 7,5 милиона долара
Родно място Спрингвил, Алабама
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
образование Университет Оубърн
Twitter Кейси Миз Туитър
Instagram Кейси Миз Instagram
Седмица Кейси Майз Wiki

Възраст и ранен живот на Кейси Майз

Кейси А. Майз е роден на 1 май 1997 г. в Спрингвил, Алабама. През 2021 г. Към 2021 г. той е на 24 години. Той е от американски произход. Освен това неговият астрологичен знак е Телец.

Той посещава гимназия Спрингвил в Спрингвил, Алабама, и играе бейзбол там. Освен това, след като завършва гимназия, той посещава университета Auburn и играе за Auburn Tigers.Височина и тегло на Кейси Майз

Колко висок е Кейси Майз? Кейси А. Мизе е спортист от световна класа. Добре познатият играч на MLB е висок 6 фута и тежи приблизително 88 килограма.

  Кейси Миз

Височината на Кейси Майз (Източник: Pinterest)

кариера

Кейси Майз участва в 16 мача като първокурсник питчър за Auburn Tigers през 2016 г. Като младши той се появи в 13 мача с 12 старта, достигайки 8-2 с 2.04 ERA и 109 удара. Той беше член на университетския национален отбор на САЩ през сезона. По същия начин той беше избран първи като цяло от Детройт Тайгърс в бейзболния драфт на Мейджър лийг през 2018 г. През юни 2018 г. той се съгласи на условията с Тигрите, които включват бонус от ,5 милиона при подписване.

Той направи професионалния си дебют с GCL Tigers, преди да премине към Lakeland Flying Tigers. По същия начин той беше изключен за остатъка от сезона поради квота за ининг. Освен това наскоро той беше поканен на пролетна тренировка от Тигрите като играч извън състава.

Кейси Майз Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Кейси Миз? Кейси А. Майз има нетна стойност от над 7,5 милиона долара към 2022 г . Освен това, брутният годишен доход на бейзболен играч е 596 300 долара.

Той получи бонус от ,5 милиона за подписване, след като беше избран първи в драфта на MLB за 2018 г. Той е едва третият играч в историята, след Стивън Страсбърг и Бъба Старлинг, който получава бонус от ,5 милиона за подписване, като изостава само от Герит Коул. Бонусът за подписване на Mize от ,5 милиона се квалифицира като крайъгълен камък съгласно новите правила за фонд за стимули. Той се съгласи да подпише договор за 6 300 по-малко от цената на слота.

Съпруга и брак на Кейси Майз

Коя е съпругата на Кейси Майз? Женен е за Тали Милде. Двойката се среща от март 2017 г. Mize започва бейзболната си кариера през 2016 г. като софтболен играч на Auburn на име Tali Milde. Милде сподели новината за годежа на двойката в Instagram, пишейки,

Днес казах „да“ на моята сродна душа. Нямам търпение да се оженя за теб, Кейси Миз. Смятам, че съм изключително щастлив, че те имам в живота си. Бог ме създаде специално за теб.

И двамата имат снимки на Mize, който предлага брак на Milde в акаунтите си в Instagram. В момента те са щастливо женени през 2019 г.

Също така, знайте за Нетна стойност на Тами Ейбрахам, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации