Слуховете за раздялата на Леонардо ди Каприо и Камила Мороун тръгнаха онлайн

Леонардо Дикаприо и Камила Мороне наскоро направи заглавия, когато близки до двойката хора информираха списание People, че са избрали да прекратят четиригодишната си връзка. Разкритието идва, след като вече бившата двойка беше видяна да почиват заедно в Малибу по време на празника на Четвърти юли, скоро след като Мороун навърши 25 години. Друг вътрешен човек каза на E! Новини, че Ди Каприо и Мороне наскоро пътуваха много и решиха да преоценят връзката си. Източникът също каза, че разстоянието е изиграло роля за раздялата и че връзката е продължила.

Когато се разпространи думата за предполагаемия развод на Леонардо ди Каприо и Камила Мороне, нетизените реагираха с поток от хумористични мемета, демонстриращи предполагаемия отказ на Ди Каприо да излиза с жени над 25 години, според историята на връзките му. Ди Каприо и Мороне започнаха да се срещат повече от шест месеца след срещата си на филмовия фестивал в Кан през 2017 г., въпреки разликата във възрастта им от 22 години. Вътрешен човек каза на списание People през юли 2019 г., че двойката е много сериозна един за друг:

Това не е случайна връзка. Камила прекарва значително време в дома му. За Камила отдавна се говори, че е приятелката на Лео. А Лео отдавна я запозна и с двамата си родители.  Камила Мороне

Друг източник каза през юни 2020 г., че двойката е била изключително близка и е прекарала много време заедно по време на епидемията от COVID-19. За съжаление се говори, че връзката им е приключила в началото на този месец.

Нетизените реагират на слуховете за раздяла на Леонардо ди Каприо и Камила Мороне

Леонардо ди Каприо има дълга история на срещи с по-млади жени и се предполага, че се разделя с тях, преди да навършат 25 години. Идеята се появи, когато актьорът от „Не гледай нагоре“ започна да се среща с бразилския модел Жизел Бюндхен. Бундхен беше на 20 години по това време, докато Ди Каприо беше почти на 25. Двойката излизаше пет години, преди да се раздели през 2005 г., годината, когато Бундхен навърши 25. Скоро след това първият започна да се среща с Бар Рафаели, 20-годишен модел .

  Камила Мороне

Твърди се, че двойката се е разделила през 2011 г., точно след като Рафаели навърши 26 години. Впоследствие Ди Каприо започна да се среща с 23-годишната Блейк Лайвли, но двойката се раздели преди актрисата да навърши 25 години. Той също имаше романтика с немския модел Тони Гарн между 2013 и 2014 г. , но се разделиха преди тя да навърши 26 години. Вторият дългогодишен роман на Ди Каприо започна през 2017 г. с 19-годишната Камила Мороне. Въпреки голямата разлика във възрастта, двойката остава заедно четири години.

Въпреки това, слуховете за тяхната явна раздяла се появиха само два месеца след като Morrone навърши 25 години, което накара потребителите на социалните медии да реагират на раздялата им и историята на срещите на Ди Каприо със забавни мемета и остроумни коментари:

Камила Мороне беше обърнала внимание на разликата във възрастта си с Леонардо ди Каприо преди раздялата им, за която се говореше. Твърди се, че тя е казала в интервю за Los Angeles Times:

Има толкова много партньорства в Холивуд - и в цялата история - когато хората имат огромни възрастови различия. Просто вярвам, че всеки трябва да има право да се среща с когото реши.

Тъй като мненията в интернет продължават да се разпространяват, остава да видим дали Morrone или DiCaprio ще се справят с раздялата си през следващите дни.

Популярни Публикации