Антонио Рамос- Възраст, биография, Wiki, височина, нетна стойност, кариера

Антъни Рамос е звезда на YouTube, бивша звезда на Vine и влиятелен човек в социалните медии от Съединените щати. Антонио Рамос е най-известен под псевдонима Тонио Скитс и се е появявал в редица филми и телевизионни предавания, включително Диви слънчогледи, Неразказаната история на Червената шапчица и Крингеуърти.

Той стана известен, като публикува забавни скечове за всичко - от връзки до мемета. Научете повече за Антонио Рамос Възраст, биография, Wiki, тегло, височина, връзка, приятелка, нетна стойност, кариера и факти

Кратки факти за Антонио Рамос

Истинско име Антъни Рамос
Псевдоним Тонио Скитс
Известен като Youtuber, влиятелен човек в социалните медии
Възраст 34 години
рожден ден 17 февруари 1986 г
Родно място Бронкс, Ню Йорк, Съединени американски щати
Знак за раждане Водолей
Националност американски
Етническа принадлежност N/A
Религия N/A
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 85 кг
Измервания на тялото 42-34-15
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
приятелка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност около 800 хиляди долара
Любима храна N/A
Марки Nike, Louis Vuttion

Рожден ден на Антонио Рамос, семейство, братя и сестри и детство

Антонио Рамос е роден на 17 февруари 1986 г. в Бронкс, Ню Йорк, САЩ . В момента той е 34 години и е роден под знака на Водолея. Той е от американска националност. Тонио Скитс е сценичното име на Антонио Рамос, но пълното му име е Антонио Селестино Рамос. Към момента няма информация за имената на родителите му. Освен това информацията за неговите братя и сестри и други членове на семейството е неизвестна. Антонио пази личния си живот в тайна и не говори много за него. В детството си винаги се е интересувал от сценични изкуства.  Антонио Рамос възраст

Антонио Рамос възраст

Формално образование

Името на гимназията му е неизвестно по отношение на образованието му. Въпреки това е широко известно, че той е израснал, участвайки в гимназиални танцови и драматични програми. Той се премества в Маями, Флорида, след като завършва гимназия, за да посещава Miami-Dade College. В крайна сметка Антонио спечели 3,8 GPA за своята асоциирана степен по масова комуникация и бакалавърска степен по филмова продукция. По-късно същата година той се премества в Лос Анджелис, Калифорния.

Професионалният живот на Антонио Рамо

Пътуването на Антонио Рамос към звездата в социалните медии започна в Twitter. През септември 2011 г. той стартира своя акаунт в Twitter. Четири години по-късно, през март 2015 г., той публикува първото си видео във Vine. Той работеше изключително усилено, защото съдържанието му беше по-добро и различно от по-голямата част от това, което другите произвеждаха. В рамките на една година той има над 600 000 последователи.

Антонио придоби популярност в други социални медийни платформи като Instagram, Facebook и Twitter. В другите си социални акаунти той натрупа хиляди и милиони последователи. Освен това той създаде канал в YouTube през май 2013 г., но качи първия си видеоклип едва година по-късно, през май 2014 г. Дори в YouTube той натрупа хиляди абонати и получи милиони гледания на видеоклиповете си. Антонио, самопровъзгласилият се за латино крал на комедията в социалните медии, беше първият латиноамериканец в комедийния скеч и усъвършенствания телевизионен сериал на MTV Wild N Out. Тя се появява за първи път в епизод от осми сезон с Тимбаленд, Джей Лени, Лайф Дженингс и Келани. По същия начин, в Les Twins, Тонио се появи в осмия, деветия, десетия и единадесетия сезон на шоуто.

Филми и още

Антонио Рамос направи своя актьорски дебют в драматичния филм от 2018 г. „Дивите слънчогледи“, играейки героя Джо, шофьор на лимузина, и беше кредитиран като Тони Рей. През 2016 г. той се появява и в пилотния епизод на уеб сериала „Cringeworthy“. Същата година се появява и в късометражния филм на Никол М. Уейлън „Gooned“.

През 2017 г. Антонио се появи във фантастичния късометражен филм „Неразказаната история на Червената шапчица'. През 2018 г. той изигра второстепенни роли в късометражния филм „Само ако!“ и комедийния филм „Мразя Ел Ей“. Във филма на ужасите от 2019 г. „Slasher Part“ той играе герой на име Райдър.

В момента Антонио има договор с HARTBeat Digital Productions на Кевин Харт. Той дори е работил с глобални марки като Budlight, COMPLEX, Adidas, Vidcon, The Walking Dead и Transformers. Той е и водещ на специалния комедиен сериал на HBO Latino „Entre Nos“. Антонио Рамос беше класиран на трето място в списъка на Forbes с 15-те най-влиятелни лица в Instagram, които следват през юни 2017 г.

Антонио Рамос измервания на височина, тегло и тяло

Антонио Рамос е висок 5 фута 10 инча и тежи 85 килограма . Другите му измервания на тялото са 42-34-15 инча в гърдите, талията и ръцете. Има закръглено телосложение. Антонио също има тъмнокафяви очи и черна коса. Освен това той има татуировка по тялото си.

  Инфографика за биография на Антонио Рамос

Биография на Антонио Рамос

Социална медия

Антонио Скитс поддържа високо ниво на активност в акаунтите си в социалните медии. В канала си в YouTube той има 75,9 хиляди абонати. Той е активен и в други социални акаунти, с 11 хиляди последователи в Twitter и 3 938 552 последователи във Facebook и публикува много видеоклипове във Vine. Според акаунта му в Instagram той има над 1,9 милиона последователи. В канала си в YouTube той е предоставил и връзка към своя уебсайт.

Нетна стойност на Антонио Рамос

  Антонио Рамос нетна стойност

Антонио Рамос нетна стойност

По отношение на приходите, Нетното състояние на Антонио Рамос е около 0K към октомври 2022 г. Той печели K-16K на филм. Тонио е публикувал 58 видеоклипа, общо над 5,5 милиона гледания, но не е създавал нов видеоклип през последните няколко месеца. Приходите му идват от YouTube, Vines и филмите, които прави. Той също така е направил одобрения на марки и е спечелил пари от тях.

Антонио Рамос Гадже и запознанства

Антонио Рамос има публичен профил, но е бил много личен относно живота си на срещи. Той не е разкрил много за приятелката си или романтичната си връзка. Освен това той не е публикувал свои снимки с приятелка в акаунтите си в социалните медии.

Рамос е баща на син Антонио Рамос младши и дъщеря Аяна. За съжаление името на майката на децата все още не е известно. Освен това той ще стане баща на близнаци през юли 2020 г. В момента Тонио няма акаунт в Instagram, така че децата му публикуват негови снимки в акаунтите си.

Популярни Публикации