Бела Торн - Биография, възраст, гадже, нетна стойност, височина, тегло, кариера

Бела Торн е актриса, режисьор, певица и бивш детски модел от Съединените щати. Тя е родена на 8 октомври 1997 г. в Пембрук Пайнс, Флорида, САЩ. Научете повече за Бела Торн Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Бела Торн
Псевдоним Бела
Пол Женски пол
Известен като Актриса, режисьор, певица, детски модел
Възраст на 23 години
рожден ден 8 октомври 1997 г
Родно място Пембрук Пайнс, Флорида, САЩ
Знак за раждане Паунд
Националност американски
Етническа принадлежност кубински, италиански и ирландски
Религия Кристиян
Височина 5 фута 8 инча
Тегло 56 кг
Измервания на тялото 36-24-35 инча
Размер на чашката на сутиена 32 А
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 7 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 12 милиона долара
Любими храни Хамбургер
Марки N/A
Хоби Актьорство

Колко висока е Бела Торн?

Тя успява да поддържа тялото си във форма въпреки височината си от 1,73 м и тегло от около 56 кг, както и телесните си мерки от 36-24-35 инча. Тъмнокафявите й очи и русата коса я правят още по-привлекателна. Тя е американска гражданка с кубински, италиански и ирландски предци.

Височината на Бела Торн (Източник: Instagram)Детство на Бела Торн

Преминавайки към детството си, Бела Торн е родена на 8 октомври 1997 г , в Пембрук Пайнс, Флорида, САЩ. Тя е сега на 23 години от 2021 г. Освен това тя беше под знака Везни на Рейналдо Торн и Тамара Торн. Тя е израснала с трима братя и сестри. Баща й загина при автомобилна катастрофа през 2007 г. Тъй като майка й трябваше да отгледа четири деца, тя започна работа като дете актьор, за да помогне на майка си.

Бела страдаше от дислексия и в резултат на това често е била тормозена в училище. В резултат на това тя отиде в Център за обучение Sylvan.

Как Бела Торн преследва кариерата си?

Бела започва кариерата си на модел като дете. Тя се появява в редица филми като неидентифициран герой. Тя направи своя филмов дебют като страничен фен във филма Stuck on You, когато беше на шест години. Оттогава тя започва да се появява във второстепенни роли във филми и телевизионни проекти.

По-късно Бела се появи във втория сезон на Dirty Sexy Money през 2007 г. Това беше първата й значима телевизионна роля. На следващата година тя участва в краткотрайната драма My Own Worst Enemy. Тя получи и наградата за млад артист за изпълнението си. Най-големият й пробив идва, когато е избрана за танцьорка в ситкома на Disney Channel Shake It Up. Бела се появи и в няколко други телевизионни предавания, включително In the Motherhood, October Road Little Monk, Big Love, Good Luck Charlie и Mental. В допълнение, Wizard of Waverly Place, K.C. Тя участва в Scream с Дейвид Аркет, Нийв Кембъл, Кортни Кокс, Матю Лилард, Роуз Макгоуън, Скийт Улрих и Дрю Баримор. Освен това през 2017 г. тя беше избрана за ролята на Пейдж Таунсен в телевизионния сериал Famous in Love.

Първо, тя се появи във филма Stuck On You. Оттогава тя се появява в няколко късометражни, игрални и документални филми. Water Pilla и Craw Lake са два от нейните късометражни филми. Тя се появява в документални филми като Perry: Part of Me and My Day: My Life и Katy. Бела също се появява в The Frog Kingdom, Underdogs и Snow Queen 2: The Snow King. Бела също се е появявала във филми като The Seer, Forget Me Not, One Wish, Raspberry Magic, Blended, Big Sky и The Babysitter, You Get Me и много други.

Кой се среща с Бела Торн?

Бела разкри своята бисексуалност през август 2016 г. Тя имаше връзка с английския актьор Грег Сълкин през 2015 г. Те обаче се разделиха през август 2016 г. От септември 2017 г. до февруари 2019 г. тя имаше двойна връзка с музикантите Тана Монжо и Мод Слънце. Бела се среща с италианския певец Бенджамин Масколо от април 2019 г. Бела обяви своята пансексуалност през юли 2019 г.

Колко богата е Бела Торн?

В момента Бела Торн води много охолен начин на живот. Тя печели чрез актьорската си кариера. Нетната й стойност се оценява на 12 милиона долара.

  Инфографика за биография на Бела Торн

Биография на Бела Торн

Факти

  1. Тя е лесбийка.
  2. Бела обича да слуша музика.
  3. Тя обича да гледа модни ревюта.

Популярни Публикации