Кой е Гай Кавазаки? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, височина

Гай Кавазаки е забележителна личност, която демонстрира талант както като талантлив писател, така и като авангарден маркетинг експерт. Освен това Кавазаки преди е бил нает от компанията Apple, където е работил като маркетинг мениджър през 1984 г., за да рекламира компютъра Macintosh. Като се има предвид, че Кавазаки беше благочестив християнин, той винаги се погрижи да се нарече евангелист, когато използва маркетинга за насърчаване на каузата на компанията. В резултат на това Кавазаки обикновено използва термина за обозначаване на евангелския маркетинг и технологичния евангелизъм.

Бързи факти

Празнувано име: Гай Кавазаки
Истинско име/пълно име: Гай Такео Кавазаки
Пол: Мъжки
Възраст: 67 години
Рождена дата: 30 август 1954 г
Родно място: Хонолулу, Хавай, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,65 м
Тегло: 73 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Бет Кавазаки
деца: Да (Никодим Кавазаки, Ноа Кавазаки)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Специалист по маркетинг, автор и рисков капиталист
Нетно състояние през 2022 г.: 35 милиона долара

Биография на Гай Кавазаки

Гай Кавазаки получава американско гражданство при раждането си, защото е роден в Хонолулу, Хавай, на 30 август 1954 г. Гай Кавазаки за първи път получава името Гай Такео Кавазаки при раждането. Кавазаки беше отведен при „херцог Такеши Кавазаки“, търговец на недвижими имоти, пожарникар, правителствена фигура и щатски сенатор по професия, и майка му, Айко Кавазаки, домакиня. В резултат на това Дюк Кавазаки, бащата на Кавазаки, демонстрира своя опит и талант на множество платформи и със страхотно представяне.

Да живее в долината Калихи със семейството си е трудно, защото Хонолулу е трудно място за живеене и оцеляване. Гай Кавазаки посещава училището Йолани от 1972 до 1974 г. Кавазаки завършва психология в Станфордския университет през 1976 г. Кавазаки се записва в UC Davis, за да учи право, но скоро губи интерес към темата и се отказва по време на семестъра. Кавазаки се записва в UCLA Anderson School of Management през 1977 г., за да следва MBA. Освен това Кавазаки работи на непълен работен ден в бижутерския бизнес Nova Stings, за да му помогне да плати курсовете си по MBA. Въпреки това той откри, че продажбата на компютри е много по-лесна работа от управлението на бизнес с бижута.  Възрастта на Гай Кавазаки

Гай Кавазаки

Възраст, височина, тегло на Гай Кавазаки

Гай Кавазаки е роден на 30 август 1954 г.; Той е на 67 години към 2022 г. Тежи 73 кг и е висок 1,65 м.

кариера

Като маркетинг мениджър на Apple през 1983 г. Гай Кавазаки прави първата си важна крачка в кариерата си. Неговият съквартирант Майк Бош, който с Кавазаки посещава Станфордския университет, за да завърши бакалавърската си степен по изкуства, горещо препоръча позицията. Майк Бош обаче, който беше съквартирант на Кавазаки, беше главен евангелист повече от четири години.

През 1987 г. Кавазаки получава шанс да работи като водещ ACIUS за фирма със седалище във Франция. Бизнесът преди това пусна софтуера за база данни на Apple, наречен 4th Dimension.

За да продължи професията си на писател и публичен говорител, за да разпространява информация сред широкия свят, Кавазаки напуска позицията си на водещ ACIUS през 1989 г.

Няколко години по-късно Кавазаки работи като изключителен колумнист за известни публикации, включително MacUser Magazine и Forbes. Fog City Software беше първият опит на Гай Кавазаки в софтуерната индустрия.

Кавазаки се завръща в Apple Corporation за втори път през 1995 г. и съосновава чисто нова компания, наречена Garage Technology Ventures. Kawasaki започва своето бизнес начинание под псевдонима Tremors през 2007 г. След това той създава Alltop, което функционира като онлайн дом на списанието. Кавазаки работи като главен евангелист за организацията Canva organization през 2014 г.

Награди и успехи

Гай Кавазаки беше признат за Shorty Award Business Influencer от наградата.

Нетната стойност на Гай Кавазаки

Гай Кавазаки беше член на Съвета на попечителите на Фондация Уикимедия, организация с нестопанска цел с централен офис в Сан Франциско, Калифорния. Гай Кавазаки демонстрира писателския си талант в няколко книги, включително Database 101 и The Art of Social Media. Общото нетно състояние на Гай Кавазаки е приблизително 35 милиона долара към юли 2022 г.

Следователно Гай Кавазаки е многостранна личност с широко разбиране на компютри, софтуер и джаджи и години изключителен опит.

Популярни Публикации