Говори се, че Ламар Одом се среща с Daniiellè Alexis

Ламар Одом очевидно се вижда с австралийския модел Daniiellè Alexis, като разкритието стана известно, след като снимка на Odom и Alexis стана вирусна миналия месец. Моментната снимка е качена за първи път в Instagram от Алексис и се твърди, че е направена в превозно средство в Лос Анджелис, Калифорния. Алексис написа снимката, която сподели:

Един от най-привлекателните хора, които съм срещал.

Скоро след това феновете на дуото заляха зоната за коментари с емотикони с любов и огън. Lamar Odom и Daniiellè Alexis, от друга страна, все още не са реагирали или потвърдили доклада.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Daniiellè Alexis (@daniiellealexis)

Всичко, което трябва да знаете за Daniiellè Alexis

Daniiellè Alexis е добре позната австралийска транссексуална актриса, която стана известна с ролята си в телевизионния сериал Wentworth. В крайна сметка тя стана известна като защитник на LGBTQIA+ общността както в Австралия, така и в Съединените щати. Алексис е първата транс жена, родена в Австралия, която живее и работи във филмовия и телевизионния бизнес в Лос Анджелис. По-рано тя каза, че тъй като разнообразието расте в Австралия и други части на света, транссексуалните истории трябва да продължат да се показват на големия екран. Впоследствие ATN Entertainment подписаха с Алексис.

 Даниел Алексис

В интервю за 7NEWS.com.au миналата година тя разкри как е израснала в Пърт, докато е била преследвана заради полова си идентичност и актьорска кариера. Когато Алексис беше на шест години, родителите й се разделиха и тя се премести в Пърт с майка си и по-голямата си сестра Аштън. Алексис също призна, че е била объркана относно пола си от много дълго време.

Въпреки факта, че майка й в крайна сметка се омъжи за друг, Алексис каза, че вторият й баща напълно е приел прехода й. Като дете обаче е била подложена на тормоз и тормоз, както и на психическо и физическо насилие. Предполага се, че Алексис е започнала прехода си, когато е била на 19 години. Daniiellè Alexis беше вдъхновена да се занимава с актьорство от по-голямата си сестра, която учеше пеене. Преди това е работила в мина BHP в района на Пилбара, Западна Австралия. Моделът и актрисата в момента се опитват да станат лицето на транссексуалните хора в Австралия. Тази година, на Международния ден на жената, тя призова всички да вярват в себе си.

Бурният брак на Ламар Одом с Клои Кардашиян

Извън корта Ламар Одом е най-известен като бивш съпруг на риалити звездата и бизнес предприемач Клои Кардашиян. Бившата двойка се запозна на парти през 2009 г. и малко след това се ожениха. Те дори участваха в тяхната допълнителна програма, Khloe & Lamar, за два сезона.

 Ламар Одом

Въпреки това, поради сериозните проблеми на Одом с наркотиците, двойката избра да се разведе през 2013 г. Клои се опита да му помогне, като го заведе на лечение, но в крайна сметка подаде молба за развод. Твърди се, че Кардашиян е останала с Ламар Одом в болницата четири дни, след като той е бил приет за свръхдоза хероин през 2015 г. След това тя е прекратила бракоразводното си дело, за да поддържа и да се грижи за Одом, но двойката се раздели малко след това през 2016 г.

Популярни Публикации