Camron Jones- Нетна стойност, Биография, Възраст, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Камерън Джоунс е роден в Калифорния американски актьор, писател, предприемач, медийно лице, интернет личност, инфлуенсър и звезда в социалните медии. Той е добре известен в страната в резултат на появата му в Amazon Prime Series Panic.“

Хиляди хора бяха привлечени от необикновената му игра. Той също така се появява в редица други филми и телевизионни предавания. Той често посещава събития и филмови премиери със своите колеги.

Бързи факти

Пълно истинско име Камерън Джоунс.
Религия Кристиян.
Възраст (към 2021 г.) 25 годишен.
Професия Актьор, писател и звезда в социалните медии.
Дата на раждане 21 март 1996 г.
Място на раждане Калифорния, САЩ.
Националност Американски.
Зодия Зодия Близнаци.
Алма матер Университетът на Южна Калифорния.
Нетна стойност USD 5-6 милиона (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″.
Тегло (прибл.) В килограми: 79-83 кг.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Дължина на косата Къс.
Цвят на косата черен.

Биография на Камерън Джоунс

Камерън Джоунс е роден в Калифорния, Съединените американски щати, през март 1996 г. Освен това пълното му име е Камрън Джоунс. Близнаци е астрологичният знак на 25-годишния актьор (от 2021 г.).Завършва основното си образование в местно училище. Освен това той кандидатства за дипломиране в Университета на Южна Калифорния. От малък има страст към актьорството и моделирането.

Той обожава и обожава родителите си. Той сподели много снимки на майка й и баща й в социалните медии, но не разкри много за тях. Родителите му винаги са го насърчавали да преследва кариера като актьор.

Не знаем нищо за неговите братя и сестри. Той е американец, който изповядва християнската вяра. Според докладите той е от смесен етнос.

  Камерън Джоунс

Камерън Джоунс (Източник: Twitter)

Приятелка на Камерън Джоунс, запознанства

Що се отнася до любовния му живот, Камрън Джоунс е изгряващ млад актьор. Много хора се интересуват от любовния му живот. Camron има връзка с Miain Bloom. В профила си в Instagram той има множество снимки с Блум. Джоунс нежно нарича Miain Bubba. От 3-4 години двамата живеят щастливо заедно.

кариера

Кариерата на Camron започва през 2013 г. с филма „Мистерията на играчката войник“. В този филм той играе героя Goon. През 2018 г. той изигра Ейнджъл в телевизионния сериал „Отдел за слонове“. Той се появи на екрана заедно с Марк Хилс, Дейвид Филип Фишман и Кристи Грифин.

Той се появява в телевизионния сериал на Джеймс ДеМонако „The Purge“. Заедно с Емили Андерсън, Габриел Чавария и Дерек Люк, той играе Зейн. Той също така се появява във филми като Baggage, Shameless и Stop, наред с други.

Освен това той се появи в драматичния сериал на Amazon Prime Video „Паника“ през 2021 г. Това е филм за приключения, престъпления, тръпка и драма. Романът Y4 на Лорън Оливър от 2014 г. послужи като вдъхновение за тази поредица. Филмът ще бъде достъпен за стрийминг на OTT платформи от 28 май 2021 г.

Епископ Мур се играе от Джоунс. Рей Никълсън, Майк Фейст, Оливия Уелч, Джесика Сула и други са сред останалите членове на актьорския състав.

Нетната стойност на Камерън Джоунс

Колко богат е Камрън Джоунс? Camron изкарва добре от професията си. Той би спечелил 50-60 000 USD на филм и 15-20 000 USD на реклама и спонсорство. Нетната му стойност се оценява на между 5 и 6 милиона долара.

Любопитни факти

  • Camron обича да ходи в Starbucks, за да вземе любимото си кафе.
  • През 2012 г. той и приятелите му отиват да гледат конни надбягвания.
  • Джоунс яде невегетарианска храна в ресторантите през повечето време.
  • В свободното си време той обича да играе видео игри у дома.
  • Той обича да празнува празници като Коледа, Хелоуин и други със семейството си.
  • От профила му в Instagram научихме, че обича да играе баскетбол с приятелите си.

Популярни Публикации