Наташа Басет беше видяна в частен самолет с Илон Мъск

В четвъртък, 17 февруари, Илон Мъск и австралийската актриса Наташа Басет излязоха от частния самолет на изпълнителния директор на Tesla в Лос Анджелис. Високопоставената връзка на Илон Мъск с канадската изпълнителка, певица, автор на песни и продуцент на звукозаписи Клеър Елиз Баучер, професионално известна като Граймс, приключи преди месеци.

Ето всичко, което знаем за Наташа Басет.

Наташа Басет, родена в Сидни, Нов Южен Уелс, има първата си голяма пробив на 14, когато е избрана за ролята на Жулиета в представлението на Ромео и Жулиета от Австралийския театър за млади хора. Обучението на Басет в Националния институт за драматично изкуство доведе до нейното представяне в Bookends, пиеса на театрална компания в Сидни, режисирана от Кейт Бланшет.

Басет участва във филма на MTV Dungoona (2009), както и в различни австралийски телевизионни предавания, включително Rake (2010), Wild Boys (2011) и Cops LAC (2012). (2010). Тя също се появява във филма на P.J. Hogan Mental (2012) и играе главната роля в The Last Goodbye (2013). Тя е много повече от просто актьор. Басет получава стипендия за сценарий от Програмата за сценаристи ArtStart, когато е на 19 години, и тя продължава да пише и режисира известния си късометражен филм, Хвърчило (2013), който беше показан на няколко филмови фестивала по целия свят. Наташа Басет

Басет се премести в Ню Йорк, за да учи в Atlantic Acting School, преди да се премести в Лос Анджелис за сериала на NBC Camp (2013). Тя продължи да се появява в комедията на WBTV No Place Like Home, функцията от 2016 г. Hail, Caesar! и трилъри като House by the Lake (2017), Spinning Man (2018) и The Pale Door (2017). Тя също се е появявала във филми като Katie Says Goodbye (2016), Spy Intervention (2020) и 12 Mighty Orphans (2021). Басет, който изигра Бритни Спиърс в биографичния филм Britney Ever After (2017), скоро ще бъде видян като Дикси Лок, първата приятелка на Елвис Пресли, в предстоящия биографичен филм с участието на Остин Бътлър и Том Ханкс.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наташа Басет (@natashabassett)

Илон Мъск току-що приключи тригодишния си роман с Граймс.

 Илон Мъск

Илон Мъск и Граймс първоначално разкриха връзката си на събитието на червения килим Met Gala през 2018 г., когато носеха съвпадащи ансамбли. Граймс роди детето на Мъск X A-12 през май 2020 г., след като разкри бременността си в Instagram. Разведената двойка е в добри отношения и са родители на сина им.

Популярни Публикации