Коя е Пнина Торнай? Wiki, възраст, височина, съпруг, брак, нетна стойност

Пнина Върнах се може да е първото име, което идва на ум, когато става дума за булчински рокли. Ако не, потърсете нейното име, тъй като тя може да бъде дизайнерът на сватбени рокли, който търсите!
Израелският моден дизайнер и дизайнер на сватбени рокли е омъжена жена, която придава специално докосване на сватбата на всяка булка със своите дизайни. В момента Торнай е омъжена за третия си съпруг Дейвид Левинщайн.

Пнина Торнай Нетна стойност

Пнина Торнай ръководи успешна компания. Нейната линия булчински рокли е добре позната по целия свят. Това също е отразено в нейните приходи. Приблизителната й нетна стойност е 45 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Най-ценната й рокля беше продадена за 85 000 долара. Тя също пусна колекция, евтин пакет с цени, вариращи от 00 до 0 USD. Тя също така продава обувки и бижута, които вървят с тоалетите. Пнина Върнах се

Пнина Торнай Съпруг, брак

през 2000 г. Пнина Торнай и Дейвид Левинщейн се ожени на кратка церемония пред семейството и колегите си. Те излизаха известно време, преди да се обвържат един с друг. Двойката все още е заедно. Те обаче пазят по-голямата част от подробностите за семейния си живот в тайна. Пнина, която преживя първото си сърце, когато беше на 19, изглежда щастлива в третия си брак. Въпреки факта, че предишните й два брака не се получиха, тя е щастлива и доволна с настоящия си съпруг.

Тя дори споменава съпруга си в интервюта: Моите фантазии се въртят около дрехите ми. Попитайте съпруга ми, ако не ми вярвате. Те са щастливо женени, въпреки факта, че и двамата избират да запазят личния си живот личен. Пнина и съпругът й Давид са женени от две десетилетия и нямат намерение да се развеждат. Двойката обаче все още няма дете.

Модният дизайнер също е добре познат в социалните медии със 796 хиляди последователи в Instagram. Половинката й пък рядко вижда нейна снимка. Предишни връзки и бракове на Пнина Торнай: През 1984 г. Пнина Торнай се омъжи за първи път за Дейвид Чарлз Мешулам. Тя и той имаха син заедно. Пнина искаше да бъде актриса от дете и направи своя телевизионен дебют, когато беше на 16 години. Тя също искаше да продължи актьорското си образование, но Мешулам, бившият й съпруг, отказа. Най-накрая се разведоха и тя се омъжи за друг мъж. Въпреки факта, че е била женена три пъти, няма информация за втория й съпруг.

Популярни Публикации