Феновете поставят под въпрос преценката на съдиите, тъй като Бети Максуел е изхвърлена от American Idol

American Idol навлезе в седмицата на Холивуд и кандидатите вече започнаха да се издигат на висотата. Трудностите на Дует може да са трудни и изтощителни, както се вижда в последния епизод. Докато Дъглас Милс и Скарлет предложиха някои от най-емоционалните моменти в шоуто, Кристиан Гуардино и Николина продуцираха най-великия дует за вечерта.

В епизод 8 на American Idol, съдиите (Кати Пери, Люк Брайън и Лайънъл Ричи) ще изберат 24 кандидати, които да продължат напред в състезанието. Вокалистите свирят заедно с групата пред публика на живо за първи път в кръга на Showstoppers. Докато някои направиха лесна корекция в Топ 24, други не го направиха. Бети Максуел беше член на последната група. Феновете бяха силно недоволни от избора й да напусне. Заедно с Бети, Дъглас Милс и Йоли Майор не успяха да отидат.

Феновете реагират на напускането на състезателката на American Idol Бети Максуел.

Феновете изглежда не са съгласни с избора на съдиите да оставят Бети да си тръгне. Те прибягнаха до социалните медии, за да нападнат експертите.Всичко за пътя на Бети Максуел през състезанието

Бети Максуел има широк набор от способности. Тя е не само фантастична вокалистка, но е и гримьор, който се превъплъщава в персонажи на Дисни. Тя изпя A Moment Like This на Кели Кларксън за прослушването си в програмата, като спечели съдиите и получи златен билет за Холивуд.

 Бети Максуел

Участничката беше съчетана с Келси Долин по време на Седмицата на Холивуд, което се появи като неочаквана комбинация. Като част от Duet Challenge им беше възложена задачата да се представят заедно. Долин се притесняваше да изпее дует, тъй като никога преди не го беше правила. Съдиите, от друга страна, очакваха Бети (бивша Мис Америка, която не е непозната за състезанията) да успокои Долин.

 Бети Максуел

Бети направи точно това по време на репетициите. Тя посъветва Долин да избере песен, която тя и тя ще се чувстват спокойни, изпълнявайки заедно на сцената. The Pagent Queen добави и допълнителни танцови движения към песента, за да подобри представянето на дуото. Бети и Келси преминаха към следващия кръг на турнира, след като показаха изключително представяне. Въпреки това нито един от двамата не успя да стигне до Топ 24 на American Idol. Зрителите ще трябва да изчакат до следващата седмица, за да видят повече от изпълненията на кандидатите. American Idol се излъчва по ABC всеки понеделник от 20:00 часа. ЕТ.

Популярни Публикации