Джил Хорнър- Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Съпруг, Кариера

Джил Хорнър е съпруга на виолончелиста Йо-Йо Ма и двойката е женена от 43 години от 1978 г. Джил Хорнър е немски професор, както и консултант по изкуство. Научете повече за нетната стойност на Джил Хорнър, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Джил Хорнър
Дата на раждане: 2 октомври 1953 г
Възраст: 67 години
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Пол: Женски пол
Професия: N/A
Държава: Китай
Семейно положение: Женен
Нетна стойност 0 хил
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Националност китайско-американски

Джил Хорнър Възраст и ранен живот

Джил Хорнър е на 67 години и е родена в Китай на 2 октомври 1953 г. Тя е американка от китайски произход и е с две години по-голяма от съпруга си, челиста Йо-Йо Ма, който също е американец от китайски произход. Джил Хорнър се интересува от музика и започва да свири на цигулка от ранна възраст. Докато посещава Mount Holyoke College, тя става член на Greater Boston Youth Symphony Orchestra. Джил Хорнър завършва немска литература в университета Корнуел. Живяла е в няколко други европейски града и е прекарала една година на обучение в Париж.

Тя е арт консултант, съпруга е на известния музикант Йо-Йо Ма, с когото е в романтична връзка от близо четири десетилетия. Джил Хорнър и Йо-Йо Ма имат две деца, син на име Никълъс Ма и дъщеря на име Емили Ма. Джил Хорнър

Джил Хорнър със семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

Йо-Йо-Ма, 66, е американски челист и автор на песни. Той е роден на китайски родители в Париж, Франция. Йо-Йо-Ма е израснал в Ню Йорк и е издал над 75 албума и е спечелил 18 награди Грами, както и множество други престижни награди, включително наградата Ейвъри Фишър през 1978 г., наградата Глен Гулд през 2011 г. и Награда „Дан Дейвид“ през 2006 г. Той е артистичен директор на The Silk Road Ensemble, който насърчава сливането на традиционна и съвременна музика. Йо-Йо-Ма свири от четиригодишна възраст и половина, завършил е The Juilliard School и Harvard University. Йо-Йо-Ма е била солистка на оркестри по целия свят. Джил Хорнър е съпруга на известния музикант Йо-Йо Ма. Тя е консултант по изкуство в Кеймбридж, която стана известна, след като се ожени за Йо-Йо-Ма.

Джил Хорнър Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Джил Хорнър? Приходите на Джил Хорнър идват от работата й като арт консултант и статуса й на съпруга на знаменитост . Нетното състояние на Джил Онър се оценява на 400 000 USD към октомври 2022 г. Йо-Йо Ма, съпругът на Джил Хорнър, струва 25 милиона долара. Освен това той получава наградата Glenn Gould през 1999 г. и наградата Polar Music през 2012 г.

Джил Хорнър Съпруг и брак

Кой е съпругът на Джил Хорнър? Джил Хорнър и Йо-Йо Ма се запознават като тийнейджъри на фестивала Марлборо във Върмонт. Джил Хорнър и Йо-Йо Ма започнаха да се срещат след месец и двойката Джил Хорнър и Йо-Йо Ма имаха красива романтична връзка, която по-късно доведе до брак след дипломирането. Сватбата им се състоя през 1997 г. и имат две деца, син на име Никълъс Ма и дъщеря на име Емили Ма. Николас Ма, синът на Джил Хорнър, е филмов продуцент, сценарист и режисьор, най-известен с работата си по Won't You Be My Neighbor? (2018) и Echoes (2017). Емили Хорнър, дъщерята на Джил Хорнър, е сътрудник в нюйоркската адвокатска кантора Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom. През 2014 г. Емили се омъжи за своя любовник Джон Мистович. Емили се омъжи за инвестиционен банкер Джон Мистович, завършил Харвард. Сватбата им се състоя в епископската църква 'Тринити' в Ленокс, Масачузетс. Джил Хорнър и Йо-Йо Ма са двойка от Кеймбридж, Масачузетс.

Популярни Публикации