Алекс ВанКлийв- Биография, Wiki, Възраст, Приятелка, Височина, Нетна стойност, Кариера

Алекс Ван Клийв е млада звезда в социалните медии от Холандия. Alex VanCleave може да бъде намерен в Tiktok, Instagram и YouTube, наред с други места. Сега той е модел за подражание за много транссексуални хора по света. Разгледайте повече за Alex VanCleave Bio, Wiki, възраст, приятелка, тегло, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Алекс Ван Клийв
Дата на раждане 22 юли 1996 г
Възраст 25 години
Хороскоп Рак
Късметлийско число 9
Щастлив камък Лунен камък
Щастлив цвят Сребро
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Риби, Скорпион
Пол Мъжки
Професия Звезда на Tiktok, Youtuber, личност в социалните медии
Държава Холандия
Семейно положение по отношение
Запознанства L-J Cleave (сгоден)
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 55 кг
Нетна стойност 2 милиона долара
Националност холандски
Братя и сестри Две (сестри Емили ван Хасел и Синтия ван Хасел)
Youtube Алекс ВанКлив Youtube
Instagram Алекс Ван Клийв в Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Алекс Ван Клийв, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Алекс ВанКлийв? Алекс Ван Клийв е роден на 22 юли 1996 г. и сега е на 25. Той е холандец, а зодията му е Рак. Алекс не е разкрил нищо за родителите си или други членове на семейството, но все още публикува техни стари снимки. Емили и Синтия ван Хасел са негови сестри. По същия начин първото му име е Александър. Освен това Алекс живее без майка си от 17 години, според публикация в Instagram от 25 август.

Той все още не е разкрил повече за образователния си път. Въпреки това, предвид възрастта му, можем да предположим, че Алекс е студент, докато не реши да си вземе почивка или да прекрати обучението си, за да се концентрира върху работата си на толкова млада възраст.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Алекс ВанКлийв? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Alex VanCleave в момента се измерва на 5 фута 5 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 55 кг. Очите му са средно сини, а косата му е руса.

  Алекс Ван Клийв

Алекс Ван Клийв позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Alex VanCleave и социални медии

Каква е нетната стойност на Alex VanCleave? Що се отнася до социалните мрежи, Alex VanCleave може да се види в Instagram под акаунта @alexander.cleave. Към декември 2020 г. този акаунт имаше 80 споделени публикации и над 6,5 хиляди последователи. Той също има своя собствена страница в YouTube, Alexander Cleave. На 18 юли 2017 г. той стартира своя YouTube канал. Този канал е получил над 19 хиляди гледания и 2,06 хиляди абонати досега. Приблизителната нетна стойност на Alex VanCleave е 2 милиона долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Alex VanCleave работи като знаменитост в социалните медии. Той е добре известен като създател на видеоклипове със синхронизиране на устните и половината от изключително успешния L-J и Alex Cleave TikTok канал. Двойката има над 2,5 милиона фенове в Instagram. Двойката често използва Flipagram, за да споделя хумор и оригинален материал. Алекс започва да използва TikTok, когато е едва на 20 години. Първоначално той имаше успех в YouTube със своя едноименен сайт, където качваше комедийни видеоклипове и влогове. Алекс все още е добре известен в Instagram като @Alexvcleave. Алекс, от друга страна, многократно е актуализирал потребителското си име в миналото. L-J and Alex Cleave е акаунт в TikTok, използван от младата двойка L-J и Alex Cleave. В своя канал двойката произвежда хумор и друг оригинален материал. Те имат над 2,5 милиона последователи и могат да бъдат намерени в Twitter като @ljcleave. Този акаунт спечели отличия за значки в категориите най-добър влогър и най-преходник, в допълнение към короната за сертифициране. Алекс е качил само шест видеоклипа в канала си в YouTube, откакто беше създаден на 18 юли 2017 г. Когато пишех този профил, видеоклиповете в този канал бяха Алекс ван Клийв – таг „За мен“, Алекс ван Клийв – бихте ли тагнали вместо това, правейки моите гримът на приятелката, КРАДНАХМЕ ОТ ИКЕА?!, СГОДИХМЕ СЕ и Това е моята приказка. Последният видеоклип на този канал е публикуван на 16 август 2018 г.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Алекс ВанКлийв? Алекс Ван Клийв се идентифицира като транссексуален мъж. Алекс се роди дете, но се превърна в мъж. Започва като трансджендър човек, докато е още в гимназията, докато е бил в тийнейджърските си години. Алекс първо излезе пред сестра си, която прие всичко, което каза. След това той каза на другите членове на семейството си. L-J Cleave и Alex VanCleave са в интимно партньорство. Алекс предложи брак на L-J през май 2018 г., но двойката се срещаше от февруари 2017 г. L-J Cleave е друг продуцент на съдържание в TikTok с над 2,5 милиона последователи на нейния уебсайт.

L-J също е добре известна с първоначалните си комедийни видеоклипове за това, че е шотландка, и с това, че играе нейните две главни героини, Маргрет и Линда. По същия начин L-J има едноименен канал в YouTube, където споделя влогове, видеоклипове за красота и съвети за TikTok. Отново Алекс се премести от Холандия в Шотландия, където двойката възнамерява да създаде семейство. Екипът дори публикува няколко очарователни свои снимки на съответните си страници в социалните медии. Те дори се появиха в няколко видеоклипа един на друг в YouTube и продуцираха много дуетни танцови видеоклипове в TikTok.

Факти

  • Alex VanCleave е млада звезда в социалните медии от Холандия.
  • Alex VanCleave може да бъде намерен в Tiktok, Instagram и YouTube, наред с други места.
  • Сега той е модел за подражание за много транссексуални хора по света.
  • L-J and Alex Cleave е акаунт в TikTok, използван от младата двойка L-J и Alex Cleave.

Популярни Публикации