Shanna Riley- Нетна стойност, биография, възраст, съпруг, височина, националност, етническа принадлежност

Шана Райли е американски журналист, който работи за Sirius XM и репортаж за автомобилни състезания. През цялата си кариера тя е била домакин на Sports Saturday Night, The Point After с D&D с Delano Little в неделя сутрин и няколко други предавания. Тя започва работа като страничен кореспондент за игрите на NFL през 2015 г. Тя все още е много популярна в социалните медии и има голяма база от фенове там. Разгледайте Уикипедия на Shanna Riley, история, възраст, височина, тегло, съпруг, срещи, афера, измервания на тялото, нетно състояние, семейство, кариера и много други факти.

Бързи факти

Истинско име Шана Райли
Псевдоним Шана
Известен като Съпруга на знаменитост
Възраст 38 години
рожден ден 21 февруари 1983 г
Родно място Юта, САЩ
Зодия Риби
Етническа принадлежност кавказка
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 36-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 36 С
Цвят на очите Сив
Цвят на косата Златисто кафяво
Номер на обувка 6.5
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Роман Атууд (2001-2008)
Нетна стойност 1 милион долара
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Шана Райли

Шана Райли е роден на 21 февруари 1983 г. и е на 37 години. Нейната зодия е Риби. Тя е родена в Юта, Съединени американски щати, и е американска гражданка.

По същия начин, по отношение на етнос и религия, тя е кавказка и се придържа към християнството. Освен това няма налични подробности за нейната семейна история. По същия начин няма достъп до подробности относно нейните родители или братя и сестри.Височина и тегло на Шана Райли

Колко висока е Шана Райли? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това тя има прекрасни топли сиви очи и златистокафява коса. Тя често радва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглежда щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.

  Шана Райли

Шана Райли със семейството си Източник: Instagram

Нетна стойност на Шана Райли 2022 г

Колко е нетната стойност на Шана Райли? Нетното състояние на Шана Райли се оценява на 1 милион долара към 2022 г . Освен това, освен че е добре известно име в социалните медии, в момента са достъпни малко подробности за нейната кариера.

Професионален живот и кариера

Шана е много лично момиче, което не е казало нищо за личния си живот в медиите. По същия начин в момента има малко подробности за нейния професионален живот и работа. Освен това тя стана известна по време на предишното си партньорство с личността на YouTube Роман Атууд. По същия начин Роман Атууд има канал в YouTube, наречен „Roman Atwood Vlogs“.

Той влезе в канала на 13 август 2013 г. и съдържа подходящи за семейството и деца материали. По същия начин той публикува шеги и влогове на своя уебсайт. В действителност Шана придоби популярност в социалните медии в резултат на появата си в новините и видеоклиповете на Роман, посветени на нея в медиите. Освен това тя предпочита да се държи на нисък профил в масовата и онлайн култура.

Шанна Райли Съпруг и брак

Кой е съпругът на Шана Райли? Тя беше омъжена за гаджето си от гимназията Роман Атууд. Шана се омъжи за Роман на 17 ноември 2001 г., малко след като завършва гимназия на 17-годишна възраст. По същия начин те бяха лудо влюбени един в друг по време на техния съюз. По същия начин, на 18 октомври 2004 г., след три години годеж, Шана и Роман станаха родители на Ноа Атууд.

Бившият й партньор Роман е влогър, който от време на време прави няколко видеоклипа на семейството си. Те се разделиха през 2008 г., след като Роман подаде молба за развод от Шана, тъй като се твърди, че му е изневерявала, когато е бил на почивка. Според съобщенията се твърди, че Шана е изневерявала на Атууд с негов колега, който също е продуцент. И двамата имаха близки отношения с производителя. Освен това изневярата на Шана накара съпруга й да заведе дело за развод.

Процедурата по развода не беше лесна за нея, защото в социалните мрежи имаше публикация, пълна с омраза към нея. Освен това съпругът й Роман предаде нещата в социалните медии, наричайки Шана кучка в Twitter. По същия начин, според докладите, Роман я обвини заради делото, което Шана заведе в съда, използвайки Ноа, за да направи повече приходи от интернет блогове. По същия начин разводът беше финализиран през 2010 г., като Роман получи попечителството над Ноа и Шана за коледните празници.

Също така, знайте за Кристин Фросет Нетна стойност, биография, възраст

Популярни Публикации