Тялото на Ашли Тропез е намерено в изоставено имение

Ашли Тропе , звездата от Beyond Scared Straight, беше открит мъртъв в изоставена къща във Викторвил, Калифорния. Тя беше на 24 години. Междувременно дама на име Алексис Кал е задържана във връзка със смъртта на Тропе. Според отдела на шерифа на окръг Сан Бернардино, полицейското управление във Викторвил е получило жалба на 26 август относно мъртъв човек в жилище в блок 16600 на улица Виктор. Когато полицаите дошли, открили Тропе с ужасяващи наранявания.

В събота шерифският отдел на Сан Бернардино публикува ново изявление относно инцидента.

Когато депутатите пристигнаха, те откриха Ашли Тропез в дома, страдаща от ужасяващи наранявания.По-нататъшно проучване разкрива връзка между Tropez и Call.

Разследващите откриха, че Ашли Тропез и Алексис Кал са били познати и може да са се настанили в имота.

 Ашли Тропе

24-годишният Алексис е затворен в Центъра за задържане в Хай Дезърт по обвинение в убийство по PC 187(A). Ашли се яви в съда на 30 август. Тя вече беше обвинена в кражба на кола и ще се яви в съда на 5 септември. Конкретната причина за смъртта на Тропез не е освободена и все още се очаква допълнителна информация за събитието.

Всичко за Ашли Тропе

Ашли Тропез стана известна, след като се появи в риалити програмата на A&E Beyond Scared Straight, която беше насочена към млади хора, изправени пред лишаване от свобода. Основният актьорски състав беше предимно съставен от затворници, които разказваха как изглежда истински затвор, за да изплашат младите хора от извършването на престъпление. Трябва да се отбележи, че Ашли никога не е обсъждала своя личен и личен живот в програмата. След смъртта й, кадър от концерта, на който Тропе се усмихва, стана вирусен.

 Ашли Тропе

Ашли разкри в програмата, че е била в шоуто за предполагаем бой, причиняване на затруднения и продажба на марихуана. Тя беше на 17, когато се присъедини към програмата, а година по-късно тя призна, че влизането в затвора не е променило съществено живота й. Тя продължи,

Аз си оставам същия човек. Просто съм навсякъде, от местата на приятели до тези на семейството. Просто си почивам.

Beyond Scared Straight е телевизионен риалити сериал, който се излъчва от януари 2011 г. до септември 2015 г. Въпреки популярността си, програмата беше осъдена като неефективна и разрушителна. Номинираният за 'Еми' сериал продължи девет сезона. Според описанието на A&E, програмата се фокусира върху деца, които са участвали в действия, свързани с кражби и престъпления, свързани с наркотици. Тийнейджърите са транспортирани до затвора за един ден и разговарят с други осъдени за затворническия живот, което кара тийнейджърите да разберат, че маршрутът, който са избрали, ще доведе до гибелта им. Работата, образованието, родителите и личният живот на Ашли Тропез са неразкрити подробности.

Популярни Публикации