Майката на Puma Sabti Curry получи много критики, след като направи забележка за Хитлер

Puma Sabti Curry е личност в социалните медии, модел и звезда в Instagram. Тя е дъщеря на Erykah Badu, известна американска певица и автор на песни, и рапъра The D.O.C., известен още като Tracy Lynn Curry. Тя стана известна, когато нейната версия на Rihanna’s Stay стана вирусна. На 5 юли 2004 г. тя е родена в Далас, Тексас, САЩ. Тя е гражданка на САЩ. Тя е от черния етнос. Амбър Лин Къри и Марс Меркаба Тедфорд са нейните две сестри, докато Седем Сириус Бенджамин е неин брат.

Бързи факти

Пълно име Puma Sabti Curry
Първо име пума
Презиме Събота
Фамилия Къри
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Етническа принадлежност черен
Град на раждане Далас, Тексас
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име D.O.C.
Баща професия рапър
Име на майката Ерика Баду
Професия майка певец и автор на песни
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Рак
Семейно положение Неженен
нетна стойност 200 000
братя и сестри Амбър Лин Къри, Марс Меркаба Тедфорд и Седемте Сириус Бенджамин
Височина 162 см
нетна стойност 0 хил
Дата на раждане 5 юли 2004 г
Възраст 18 години

Кой е новото гадже на Erykah Badu?

Erykah алармира света за новия си любовник Jaron Adkison чрез официалния си акаунт в Instagram. Тя сподели някои от снимките с половинката си в социалните си медии. Тя призна съществуването му и го определи като свой мъж. Снимките също показват техните нетрадиционни ленти на съответните им пръсти, което показва, че са сгодени.

Те обаче не казаха нищо за годежа си. Нейните поддръжници бяха изключително щастливи да я видят с него и изразиха своята благодарност в зоната за коментари. Джарон, нейният партньор, е известен художник и писател. Започва да твори на единадесет години. Когато е на 17 години, неговият баща и ментори му помагат да изучава парчета, структури, звукови проекти и инструменти на компютър за неговото създаване на музика. Баща му и брат му също му помогнаха да получи необходимата информация, за да започне да създава записи и дизайн.  Puma Sabti Curry

Ерика има дете от всяка своя връзка.

Ерика има три деца. Тя е отлична майка. Колкото и натоварен да е работният й график, тя винаги намира време за тях, насърчава ги и е до тях, когато имат нужда от нея. Тя имаше деца от няколко момчета през живота си. Ерика имаше романтична връзка с любовника си Андре 3000.

През 1997 г. те стават родители на децата си Седем, след като са били заедно две години. Въпреки двегодишната им раздяла, те не позволиха това да навреди на детето им. Те бяха възхитени родители, когато децата им, Седем, бяха приети в четири университета. Тя излиза с бившия си приятел и музикант Common след Andre 3000 през 2002 г. Те са били заедно само от две години. След това дойде рапърът The D.O.C. в живота й и с него дойде при дъщеря си Пума. Марс е третото й дете с изпълнителя Джей Електроника. Те се срещаха от пет години.

Защо Ерика Баду беше критикувана?

Ерика се забърка в скандал, след като възхвали Хитлер. Това започна, когато Ерика започна да обсъжда някои слухове и слухове за работата на XXXTentacion, на която се възхищаваше. Тя каза, че се възхищава на Бил Козби и това, което е направил за света. Но защо ще му се ядосва, ако е болен?

Чувстваше се ужасно за жертвите, които бяха ранени. Тя пожела и тяхното благополучие. Болните хора обаче правят ужасни неща и вредят на другите. Тя дори каза, че не е антисемит. Тя обаче е хуманист. Тя винаги вижда най-доброто в хората. Същото се случи и с Хитлер и тя намери нещо положително и в него.

Erykah споделя някои мисли след получаване на награда

Erykah получи наградата Soul Train Legend за 2018 г., присъдена от Toyota. Хората на събралото я аплодират и я подкрепят. Тя похвали майка си, че винаги е била до нея, независимо от всичко, и че винаги я е аплодирала и й е казвала, че е най-великата. Дори в тъмното тя винаги осветляваше живота си.

  Puma Sabti Curry

Тя също така изрази благодарност към семейството на Soul Train Award и всички, които повярваха в нея. Тя също така призна своята благодарност за сцената, която й послужи като вдъхновение. Тя изрази благодарност към своето семейство, приятели, артисти и всички останали, които са повярвали в нея и са я мотивирали да стане жената, която е днес.

Нетна стойност

Към октомври 2022 г. Puma Sabti Curry има нетна стойност от 200 000 долара. Приходите й идват от профилите й в социалните медии.

Популярни Публикации