Колко богата е Марта Стюарт? Нетна стойност, заплата, кариера

The Great American Tag Sale With Martha Stewart ще започне първия си сезон в сряда, 25 май, и ще участва в главната роля на знаменитостта и бизнесдамата Марта Стюарт. Състоянието на 80-годишната дама е 400 милиона долара. Тя ще бъде видяна да инструктира публиката как да има успешна продажба на етикети.

Тя е натрупала голяма колекция от древни материали през годините, които ще продава, като същевременно учи другите на концепцията и математиката за създаване на продажба за всеки от нейните продукти.

Според официалния синопсис на шоуто:През годините Марта е натрупала колекция от артефакти, вариращи от изобразително изкуство до дреболии. По време на епизода тя ще забавлява зрителите с носталгични истории за това как са били получени тези ценни вещи, както и професионални съвети как да имате успешна продажба на етикети. Марта ще организира поредица от събития за разпродажба на етикети със своя екип от организатори на събития, включително ексклузивен прием за коктейли за знаменитости и съседи за предварителен преглед на разпродажбата.

Нетната стойност на Марта Стюарт

Стюарт е много талантлива суперзвезда с нетна стойност от 400 милиона долара. Тя е бизнес предприемач, автор, издател, телевизионен продуцент, водещ, актриса и борсов брокер. Тя натрупа богатството си чрез корпоративна империя, която включва телевизия, периодични издания и предмети за бита. Стюарт извлича по-голямата част от състоянието си от фирмата си Martha Stewart Living Omnimedia. Тя стана най-богатият предприемач в света благодарение на невероятните си бизнес таланти.

 Марта Стюарт

Всичко за Марта Стюарт

Марта, която е родена на 3 август 1941 г. в Джърси Сити, Ню Джърси, винаги се е интересувала от създаването на пари от най-простите неща. Тя посещава колежа Барнард на Колумбийския университет, след като завършва гимназията в Нътли. Андрю Стюарт, студент по право в Йейл, когото срещнала в колежа, станал неин съпруг. През юли 1961 г. двойката се жени. Тя става борсов посредник през 1967 г., насърчавана от тъста си, и получава почти шестцифрена заплата за една година. Въпреки че заплатата й беше достатъчна, Марта винаги е искала да управлява собствена компания. Тя стартира скромна компания за кетъринг с Норма Колиър, преди да премине към управление на магазин за гурме храни.

 Марта Стюарт

Накрая, през 1982 г., тя публикува дебютната си книга, Entertaining. След това тя публикува Сватби през 1987 г., Сватбеният организатор през 1988 г. и много други книги. Основното списание на Стюарт, Martha Stewart Living, дебютира през 1990 г. Публикацията, както почти всичко останало, което Стюарт е правил дотогава, има голям успех. Martha Stewart Living, нейната първа програма, стартирана като седмично половинчасово шоу през 1993 г., беше преместена в делничен слот през 1997 г. и беше разширена до цял час слот през 1999 г., като се възползва от успеха на списанието.

Популярни Публикации