Лени Клум- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Баща, Етническа принадлежност, Кариера

Лени Клум е изгряващ модел от САЩ. Лени Клум я разбра като първородно дете на Хайди Клум. Наскоро тя влезе в новините, след като позира за корицата на списание Glamour през април 2021 г. Научете повече за нетната стойност на Лени Клум, биография, възраст, гадже, височина, баща, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Истинско име: Лени Клум
Рождена дата: 05 май 2004 г
Възраст: 18 години
Зодия: Телец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Модел
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Арис Рачевски
Нетна стойност 500 хиляди долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност немско-италиански
баща Флавио Бриаторе
Майка Хайди Клум
Facebook Лени Клум Фейсбук
Instagram Leni Klum Instagram

Възраст и ранен живот на Лени Клум

Лени Клум е родена като Лени Олуми Клум на 5 май 2004 г , в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ. По същия начин тя е 18 годишен . Хайди Клум и Флавио Бриаторе са имената съответно на майка й и баща й. Родителите й никога не са се женили, но са имали двугодишна връзка от 2003 до 2004 г. Хайди се омъжи за Сийл през 2004 г., но бракът им приключи с развод през 2014 г. През 2009 г. той официално осинови Лени, което го направи неин втори родител. Лени произхожда от кавказко семейство и има полусестра Лу Сулола Самуел и полубрат Хенри Гюнтер Адемола Дащу Самуел.

Името на втория й доведен брат е Йохан Райли Фьодор Тайво Самуел. Тя не е разкрила никаква академична информация, но е завършила колеж.  Лени Клум възраст

Лени Клум възраст

Височина и тегло на Лени Клум

Преместване на, Leni Klum’s височината е 5 фута 7 инча и тежи средно. Очите й също са сини, а косата й е руса.

  Лени Клум

Височината на Лени Клум (Източник: Pinterest)

Професионална кариера на Лени Клум

Когато Лени Клум е на 12 години, й е предложен договор за модел, но майка й отказва да я приеме. Сега тя е амбициозен модел, след като наскоро беше модел за известното списание Glamour Germany. Тя и майка й са се появявали във Vogue.

Детството й преминава в Бергиш Гладбах. Майка й беше фризьорка, а баща й беше изпълнителен директор на козметична компания. По същия начин тя беше първият немски модел, който се появи като ангел на Victoria's Secret. През 2008 г. тя законно става гражданин на САЩ. Тя е един от най-добре платените модели в индустрията. Тя също играе злодей във видеоиграта Джеймс Бонд 007: Всичко или нищо. Името й беше въведено в Холивудската алея на славата през ноември 2007 г. Този модел се страхува от летене и височини. Тя пази млечните си зъби като талисман за късмет.

  Лени Клум нетна стойност

Лени Клум нетна стойност

Лени Клум Гадже и срещи

Кой е гаджето на Лени Клум? В момента Лени Клум има връзка с Арис Рачевски. Приятелят й, според източници, живее в Лос Анджелис, където веднъж се опитаха да си направят подходяща татуировка. Майка й, от друга страна, отказа да й даде разрешение. Тя обаче не е разкрила никаква информация за аферата или любовника си.

Също така, знайте за Нетна стойност на Мика Абдала, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации