Томас Равенел излиза ли с някого през 2022 г.? Поглед към връзката му

Томас Равенел направи дебюта си в риалити шоуто на Bravo Southern Charm. Представих го като бивш ковчежник от Южна Каролина, който иска да работи в политиката. Любовният живот на Равенел зае централно място в сериала с напредването на сезоните, докато не беше уволнен от програмата след спор за сексуално насилие. По време на мандата си в програмата той се срещаше с редица дами, но изглежда нищо не се получи. Не е известно дали в момента има приятелка. Ето обаче разбивка на любовния му живот, както беше до голяма степен показан в сериала.

Бивша приятелка Катрин Денис и Томас Равенел

Равенел и бившата му приятелка, Катрин Денис, започнаха да се срещат, след като се срещнаха в програмата Bravo през 2014 г. Въпреки че много други колеги се опитаха да преследват модела, бившият касиер, който беше на 50 години и почти два пъти по-възрастен от Денис, я спечели.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Катрин Денис (@kathryndennis)Първоначално всичко изглеждаше лесно във връзката им, но постепенно се образуваха разриви. Двамата имат първото си дете Кенсингтън Калхун през 2014 г. и скоро след това се развеждат за първи път. По-късно приятелката му каза, че Равенел я е отдалечил от приятелите и семейството й и я е принудил да скрие бременността си. Двойката обаче временно се свърза отново през 2015 г., което доведе до раждането на второто им дете, Сен Жулиен. Те се разделят през 2016 г., когато Денис открива, че Ravenel не е надежден партньор.

Ашли Джейкъбс и Томас Равенел

След като Равенел и годеницата му се разделиха, той започна да се среща с Ашли Джейкъбс, която се появи в програмата в сезони 5 и 6. Феновете проследиха бурните отношения на бившата двойка, включително гневните спорове на Джейкъбс с Денис. Двойката излизаше близо година, преди най-накрая да се раздели през август 2018 г.

Те не казаха защо са се разделили, но по време на времето им заедно бившият депутат беше обвинен в сексуално насилие от бавачката Доун, която се грижеше за двете му деца с бившата му приятелка. Ашли Пъркинс, агент по недвижими имоти, също го обвини в нападение над майка й. Равенел и майка й имаха първата си среща през октомври 2015 г., след като се срещнаха в Tinder.

 Томас Равенел

Искам да кажа, че ако се срещате с някого и има обвинения [срещу него], можете да разберете колко стресиращо е това. След това има попечителство, детското шоу и двама души, които се опитват да имат връзка. Не е било писано да бъде, каза медицинската сестра. Тя продължи да казва, че това е най-лошата година в живота й.

Хедър Маскоу и Томас Равенел

Ravenel продължи с Хедър Маскоу след раздялата. Двамата излизаха две години, преди той да й предложи брак. Ще се женя за Хедър Маскоу. Аз съм късметлия! той публикува на 14 октомври 2020 г. и оттогава профилът му в Twitter е ангажиран. Той и Mascoe имаха първото си дете заедно на 29 юни 2020 г. и представиха сина си на света чрез Twitter на 6 август 2020 г., преди да се сгодят.

 Томас Равенел

Феновете вярваха, че двойката се справя добре, докато не обявиха, че се разделят през август 2021 г. Равенел каза, че са прекратили годежа си, за да се концентрират върху децата си, но връзката им остава по-силна от всякога. Бившият водещ на Браво каза, че двамата ще останат приятели и ще бъдат родители мирно.

Популярни Публикации