Дом Зеглаитис- Възраст, Нетно състояние, Височина, Приятелка, Кариера, Националност

Дом Зеглаитис е хип-хоп изпълнител и YouTube сензация от Съединените щати. Dom Zeglaitis е добре известен с публикуването на различно съдържание, включително Vlogs, Tik Tok видеоклипове, музика, The Durte Dom Show, риалити шоуто Icons, Dear Dom и т.н. Освен това той е активен в Twitter, Instagram и YouTube и е известен също като рапър, като е издал микстейповете Highly Inappropriate и Looking to Land. Научете повече за нетната стойност на Dom Zeglaitis, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, приятелка, кариера

Бързи факти

Пълно име: Дом Зеглаитис
Дата на раждане: 29 юни 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Хип-хоп изпълнител и YouTube звезда
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 0 000 – милион
Цвят на очите Сив
Цвят на косата черен
Родно място Литва, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Братя и сестри Негодник
Twitter Дом Зеглаитис Twitter
Youtube Дом Зеглаитис Youtube
Instagram Дом Зеглатис Instagram

Дом Зеглатис Възраст и ранен живот

Дом Зеглайтис е звезда на YouTube и личност в социалните медии, роден на 29 юни 1995 г. в Литва, Съединени американски щати. В момента той живее в Чикаго, Илинойс. Няма информация за имената на баща му или майка му. Дуарте Дом е другото му име. Раскал е името на брат на брат или сестра. По същия начин няма налична информация за неговата религия и той е от бял етнос. Ракът е неговата зодия.

Освен това няма информация за неговото образование, училище или име на колеж. Той предпочита да пази личния си живот в тайна, така че никога не е обсъждал по-нататъшното си образование или планове за колеж.Височина и тегло на Dom Zeglaitis

Колко висок е Дом Зеглаитис? Дом има черна коса и сиви очи. Освен това той е висок 5 фута 6 инча (1,68 м) и няма информация за неговия ръст, тегло или измервания на тялото и има добре поддържан тип тяло.

  Дом Зеглаитис

Dom Zeglaitis (Източник: Pinterest)

кариера

По отношение на кариерата, на 18 февруари 2013 г. той стартира своя YouTube канал DURTE DOM. В своя YouTube канал DURTE DOM той публикува съдържание като Vlogs, Tik Tok видеоклипове, музика, The Durte Dom Show, риалити шоуто Icons, Dear Dom и т.н. На 19 ноември 2016 г. първият видеоклип на канала, Breaking Up With Girlfriend? беше публикувано. Гучи групи, забавни гимназиални истории! ft. David Dobrik, We're Dating! ft. Corinna Kopf, Charades Challenge! ft. Liza Koshy, David Dobrik & Corinna Kopf са едни от най-популярните му видеоклипове в YouTube.

Освен това, той е активен в други социални медийни платформи като Twitter, Instagram и Tik Tok, където има хиляди последователи по целия свят. Освен това акаунтът му в социалните медии има хиляди последователи. През 2011 г. той туитна първата си мисъл. Той е хип-хоп изпълнител в допълнение към това, че е личност в социалните медии и YouTuber. През януари 2014 г. той издаде първия си микстейп, Looking To Land. През май същата година издава втория си албум Highly Inappropriate, включващ седем песни. Оттогава той е издал множество колаборации и единични песни. Работил е с музиканти като Seth, BigNik, Dobrik и Jason Nash.

Дом Зеглаитис Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Dom Zeglaitis? Той все още не е печелил или номиниран за някоя от наградите. Освен това неговият канал в YouTube все още се разраства бързо и той има хиляди последователи в други акаунти в социалните медии. В резултат на това той има шанс да печели награди в бъдеще. По същия начин, Нетната стойност на Dom Zeglaitis се оценява на между 100 000 и 1 милион долара към октомври 2022 г. Няма информация за неговата заплата, кола или дом. Нетната му стойност е повлияна от добре познатите му канали в YouTube, личност в социалните медии, публикации в Instagram, реклами и др.

Дом Зеглаитис Гадже и запознанства

С кого се среща Дом Зеглаитис? Той е прав и все още не се е женил. Сега обаче няма информация за връзката или аферите му. Освен това няма информация за предишния му опит или връзки. Той е свободен дух и един от най-противоречивите влогъри в YouTube, получаващ много критики.

Също така, знайте за Jaydan Armor Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност .

Популярни Публикации