Али Ал Сюлейман- Нетна стойност, Биография, Възраст, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Али ал Сюлейман е журналист и преводач от Турция. Али Ал Сюлейман стана известен след превода, субтитрите и дублажа на няколко популярни турски сапунени опери на арабски. Работи и в турското посолство в Ливан. Научете повече за Нетна стойност на Али Ал Сюлейман, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Али ал Сюлейман
Дата на раждане: 01 януари 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Журналист, преводач, дипломат
Нетна стойност: 11 милиона долара
Държава: Турция
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Истанбул
Националност Турски
Етническа принадлежност турско-сирийски
образование Литература на турски език в Истанбулския университет
Facebook Али ал Сюлейман във Facebook
Twitter Али Ал Сюлейман Twitter
Instagram Instagram на Али Ал Сюлейман
IMDB Али ал Сюлейман IMDB

Възраст и ранен живот на Али Ал Сюлейман

Али Ал Сюлейман е на 24 години и е роден на 1 януари 1996 г. Роден е в Истанбул, Турция, и е зодия Козирог. По същия начин истинското му име е Али Махмуд Ал Сюлейман. Той е от сирийски произход и е прекарал детството си там.

Що се отнася до семейството му, майката на Али Ал е туркиня, а баща му е сириец. Девет години той и семейството му живеят в Триполи, Ливан. След това се върнаха в Дамаск, Сирия. Те също прекараха три години в Истанбул, където Али Ал учи турска езикова литература в Истанбулския университет, който се дипломира през 2019 г.Али Ал Сюлейман завършва основното и средното си образование в Дамаск между 2003 и 2013 г. Завършва със сертификат за общо образование (GEC) и учи арабска литература в университета в Дамаск до 2017 г.

Височина и тегло на Али Ал Сюлейман

Колко висок е Али Ал Сюлейман? За съжаление, няма информация за измерванията на тялото на Али Ал Сюлейман. Височината, теглото, измерванията на гърдите-талията-ханша, размерът на роклята, обувките и друга лична информация на Али Ал в момента не са налични. По същия начин той има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса. Той също така често носи къса брада, което добавя към привлекателността му.

  Али ал Сюлейман

Али Ал Сюлейман (Източник: Piterest)

кариера

Като сапунен преводач, журналистът и преводач Али Ал Сюлейман придоби известност. Той превежда субтитри и дублира сценарии от турски на арабски за TRT и други станции. Той е журналист и преводач в турското посолство в Ливан. Пише за Yeni Akit и Al Jazeera.

Али Ал работи по Valley of the Wolves: Ambush Seasons 7–10. След четири години той превежда Valley of the Wolves: Homeland през 2017 г.

През 2017 г. започва да превежда Payitaht: Abdülhamid, или Последният император. Последният е турски исторически сериал, който показва упадъка на Османската империя по време на управлението на султана.

Али ал Сюлейман помогна на арабската публика да преодолее езиковите бариери. Разделя зрителите от турските сапунени опери. Той въвежда сериала, роден в Сирия в Истанбул, в арабските домове.

Преводачът от турско-сирийски език Али Ал спечели популярност с усилията си да създава субтитри. Али Ал Сюлейман обяснява защо иска да превежда турски сапунки: Имаме обща история, култура, религия и начин на живот. Имаме взаимоотношения с турската телевизия TRT1, за да преведем техните сериали на арабски в NoorPlay Series и NoorPlay Movies.

Али Ал е участвал в неправителствени социални дейности като хуманитарните усилия на Qatar Charity. Освен това е превеждал за телевизионни/радио мрежи, включително trt1, където превежда столицата на султан Абдул Хамид II от турски на арабски. Той е активен в социалните медии и е известен с литературното си влияние.

Нетна стойност на Али Ал Сюлейман 2022 г

Нетното му състояние е около 11 милиона долара към 2022 г.

Приятелка на Али Ал Сюлейман и срещи

С кого се среща Али Ал Сюлейман? Няма потвърдена информация дали Али Ал Сюлейман в момента е необвързан или има романтична връзка. Али Ал може да защити поверителността си, като запази в тайна състоянието на връзката си и любовните си връзки. Възможно е също така младият преводач в момента да е ерген и да е по-загрижен за развитието на кариерата си в журналистиката и превода.

Въпреки това Али Ал не е споделил много информация по този въпрос. Али Ал Сюлейман също не е споделял никакви публикации в социалните медии, които биха могли да показват текущите му връзки или афери.

Освен това Али Ал Сюлейман поддържа чист публичен профил без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалния и личния му живот. Въпреки това Али Ал, млад журналист и преводач, със сигурност ще привлече много любовници в бъдеще благодарение на своя талант, хумор и чар.

Популярни Публикации