Kim Sung Cheol- Нетна стойност, възраст, приятелка, етнос, височина, кариера

Ким Сунг Чеол е южнокорейски актьор във възход. Kim Sung Cheol започва кариерата си като музикален актьор и оттогава се появява в редица известни филми и телевизионни драматични сериали.

Бързи факти

Пълно име: Сунг Чеол Ким
Дата на раждане: 31 декември 1991 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, музикален актьор, певец
Държава: Южна Кореа
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност южно корейски
образование Корейски национален университет по изкуства

Ким Сунг Чеол Биография

Ким Сунг Чеол е роден на 31 декември 1991 г. и през 2020 г. ще навърши 29 години. Въпреки че няма информация за точното родно място на Сунг Чеол, той е почетен гражданин на Южна Корея. Астрологичният знак на Ким е Козирог.

В допълнение, Kim Sung Cheol не е разкрил никаква информация за своите родители, братя и сестри или други членове на семейството. Той също така учи драма в Корейския национален университет по изкуства. Освен това името му е изписано на корейски като.Ким Сунг Чеол Височина, Тегло

Ким Сунг Чеол е висок приблизително 1,78 метра (5 фута 8 инча). Освен това, няма налична информация за теглото му, измерванията на гърдите-талията-ханша, бицепсите, размера на роклята, размера на обувките и т.н. Освен това младият актьор има тъмнокафяви очи и коса в тон.

  Ким Сунг Чеол

Kim Sung Cheol (Източник: Pinterest)

кариера

Ким Сунг Чеол е южнокорейски актьор, който все още е в началото на двадесетте си години. През 2019 г. той стана известен, след като се появи в историческия боен филм „Битката при Джангсари“. Докато пише тази биография, младият актьор се появява в пет мейнстрийм филма и седем телевизионни драми.

Освен това, преди да се появи в масови телевизионни предавания и филми, Kim Sung Cheol беше по-известен като музикален актьор. Ким направи своя сценичен дебют в мюзикъл през 2014 г. Първата му телевизионна изява беше в телевизионната драма Prison Playbook от 2017-2018 г., която се излъчваше по канала tvN.

В тази драма той изигра героя Kim Young Cheol. Този герой е известен още като Jailbird, тъй като често влиза и излиза от затвора. Младият Чеол смята Дже Хьок за свой брат, защото последният тайно плаща за операцията на майка му. В тази драма известният актьор Park Hae-soo играе Je Hyeok.

Ким Сунг Чеол се появява във филма Анархист от колонията същата година. Този филм е базиран на истинската история на Парк Йеол, анархист и революционер.

Lee Je-hoon, актьор ветеран, играе главния герой. Парк Йол организира и анархистката група Heukdohoe. По време на японското колониално управление на Корейския полуостров тази група планира да убие японския престолонаследник Хирохито. Ким Сунг Чеол играе Фумио Кото, поддържащ герой в този филм.

Kim Sung-Cheol се появи в три различни проекта през 2018 г. Първият беше във филма Too Hot to Die, където играе Young Doo-Seok, а вторият беше в драмата To на KBS2. Джени в главната роля на Park Jung-min и Ji Sung-goo в драмата OCN Player.

Героят на Kim Sung Cheol в драмата To. Джени е амбициозна певица и автор на песни. Той обаче има сценична треска, защото гласът му се спука пред първата му любов. В тази драма актьорът демонстрира своите певчески способности.

Kim Sung Cheol се появи в четири проекта през 2019 г.: две телевизионни драми и два филма. В екшън-военния филм The Battle of Jangsari той играе героя Ki Ha-ryun, заедно с Choi Min-ho и Meghan Fox, наред с други.

Във филма Kim Ji-young: Born 1982 той играе Kim Ji-seok. Последният е базиран на едноименния роман на Чо Нам, продаден за милиони. Kim Sung Cheol си сътрудничи по този проект с популярни актьори Jung Yu-mi, Gong Yoo, Kim Mi-kyung и Gong Min-jeung, наред с други.

Освен това той играе Bryan Jung в драмата на JTBC The Wind Blows и Ipsaeng в драмата на tvN Arthdal ​​Chronicles. Той участва в първия с актьорите Kam Woo-sung, Kim Ha-neul и Kim Ga-eun. По същия начин, в последния, Sung-cheol си сътрудничи с главните актьори Jang Dong-gun, Song Joong-ki, Kim Ji-won и Kim Ok-vin.

След това той се появява като No Jin-hyung в драмата на tvN от 2020 г. Hospital Playlist, а също така играе Han Hyun-ho в драмата на SBS Do You Like Brahms? същата година. Kim Sung Cheol също се появи във филма Search Out от 2020 г. като Joon-hyuk. Освен във филмите и драмите, споменати по-горе, младият актьор се появи и във филма от 2018 г. Rose of Betrayal.

Kim Sung Cheol Net Worth

Ким Сунг Чеол нетната стойност се оценява на между милион и милиона долара към октомври 2022 г. Освен това той е подписал с Story J Company, която също представлява популярни знаменитости като Kim Byoung Cheol, Kim Seo Kyung, Kim Tae Hee, Park Hoon, Seo In-Guk, Yoo Seung Ho и Huh Joon Ho, между другото.

Kim Sung Cheol приятелка, запознанства

Няма потвърдена информация за състоянието на връзката или любовните връзки на Ким Сунг Чеол. Вероятно в момента е по-загрижен за актьорската си кариера, отколкото за любовни връзки. Или може да пази в тайна информацията за връзката си.

Популярни Публикации