Всичко, което трябва да знаете за известната певица, съпругата на Akon - Томека Тиам

Томека Тиам е съпруга на Akon, известен американски музикант, автор на песни, продуцент, предприемач, филантроп и актьор. Тя е от Сенегал, в Африка.

Бързи факти

Пълно име Томека Тиам
Първо име Да опитаме
Фамилия Тиам
Професия Съпруга на знаменитост
Националност африкански
Град на раждане Сенегал
Държава на раждане Африка
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Акон
Без деца две
Височина 171 см
Нетна стойност 0 000 – милион

Тиам се ожени за певица, която имаше много връзки.

Акон винаги се е опитвал да запази връзката си в тайна. Той обаче има шест деца, което не е тайна. Децата му са от различни майки. Томека, от друга страна, познава Акон от 24 години. Akon съвсем наскоро разкри тази връзка. Той има две деца от връзката си с Томека.

Брак, афера и деца

Тиам и Ейкън са официално женени и родители на две деца. Али се казва 22-годишният им син, а Алиана е името на 11-годишната им дъщеря. Томека Тиам

Томека Тиам (Източник: Google)

За предишната връзка на съпруга и децата

Според източници съпругът й е бил женен за няколко жени в миналото, но не е разкрил имената им. Томека също иска да запази личния си живот в тайна. Мохамед, Джавор, Тайлър и Арма са имената на другите му деца.

Семейството на съпруга

Акон също има брат на име Абу Тиам. Родителите му са Мор Тиам, музикант, и Кине Гуей Тиам.

 Томека Тиам

Томека Тиам (Източник: google)

Томека Търман Нетна стойност 2022 г

Нейното нетно състояние варира между 0 000 - милион към 2022 г. Няма конкретна информация относно нейната кариера или работа. Знаем, че тя управлява салон за красота и работи в музикалния бизнес. Приблизителните приходи и източници на Akon са както следва: Неговата нетна стойност е сто милиона долара.

Височина и тегло на Томека Тиам

По отношение на измерванията на тялото, Тя е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

Комфортният живот на Томека Тиам

Томека е съпругата на Акон, както беше споменато по-рано. Тя има добър живот. Тя може да е имала проблеми с връзката на Akon в миналото, но двойката изглежда се справя добре днес. Съпругът на Томека винаги е подкрепял финансово децата си и децата, които е имал с други жени. Томека също е доста активен в социалните медии, особено в Instagram. Тя има почти 4000 последователи в Instagram.

Тиам изглежда е явен поддръжник на равните права и овластяването на жените. Тя често споделя видеоклипове с песни на дъщеря си и рекламира своя акаунт в YouTube. Изглежда, че дъщеря й също се опитва да влезе в музикалния бизнес.

Популярни Публикации