Tyler MacBrayne- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Тайлър МакБрейн е американска звезда в социалните медии, която е най-известна в TikTok с изключителното си представяне и изглежда е любима сред подрастващите. Акаунтът на Tyler MacBrayne в tyler.brash има над 500 000 последователи и той публикува предимно видеоклипове, свързани с POV, както и уроци за своите видеоклипове за начина на живот.

Бързи факти

Пълно име: Тайлър МакБрейн
Дата на раждане: 22 декември 1999 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Козирог
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Tiktok Star
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност американски

Биография на Тайлър МакБрейн

Тайлър МакБрейн е роден на 22 декември 1999 г. в Съединените американски щати. В момента е на 22 години. Основната професия на Тайлър е звезда на социалните медии. Тайлър Браш или просто Тайлър е прякорът му. Гражданството му е американско. По същия начин неговата религия и текущо местоположение са неизвестни.

По същия начин неговата зодия е Козирог. Майка му и баща му, както и неговите братя и сестри, все още не са публикувани или оповестени публично. Ранните години и дейностите на младата звезда вече не са известни. Има завършено средно образование.Височина, тегло на Тайлър МакБрейн

Тайлър МакБрейн е висок 5 фута 6 инча или близо 168 см. Косата му е тъмно кафява. Очите му също са тъмнокафяви. Междувременно теглото му е около 64 кг (143 паунда) в паундове. Типът на тялото му е атлетично, а другите му мерки не са известни.

 Тайлър МакБрейн

Тайлър МакБрейн (Източник: Instagram)

кариера

Той спечели много внимание и слава, след като неговият видео урок за Panini стана вирусен. Няма много информация за професионалния му живот. l Той беше борец на високо ниво, който се състезаваше в многобройни мачове по време на престоя си в гимназиалното училище.

В по-късните си години той се присъедини към TikTok през 2019 г. Той за първи път представи своето послание на вниманието на света чрез разпространението на тези видеоклипове. Неговото учение на Панини става много популярно и броят на хората, които го харесват и следват, нараства значително.

Той има над 58 000 последователи. Освен това той прави видеоклипове, в които твърди, че е бивш братовчед на влогър на име Дейвид Добрилк. Сега той има по-голям брой фенове и последователи. Близо 180 000 души го следват в Twitter, а милион души харесват работата му. През август 2017 г. той започна да използва своя акаунт в Instagram, за да сподели снимките си за първи път.

Тайлър МакБрейн Нетна стойност

Нетното състояние на американска звезда в социалните медии е около 60 000 долара, но заплатата му се разглежда.

Tyler MacBrayne приятелка, запознанства

Сексуалната му ориентация е директна. Тайлър все още не е излизал с момичета и най-вероятно е необвързан. Той е зает с кариерата и начина си на живот и не е отделил време за връзки.

Той усъвършенства уменията си в своята област. В резултат на това неговият навик за лично пазене предполага, че той не желае да го споделя с външния свят. Той не е женен, така че няма деца в този момент от живота си.

В момента няма слухове или други противоречия. Той ще бъде актуализиран, когато нова информация стане достъпна за обществеността.

Популярни Публикации