5 смущаващи факта за случая Кристен Гриндли

Кристен Гриндли , възпитаник на Вашингтонския университет, беше открита тежко ранена от случаен минувач на пътя Пулман-Албиън на 11 ноември 2009 г. Ричард Пасма, нейният бивш приятел, беше обявен за интересно лице, когато доказателствата го доведоха до него. Разследващите подозират, че Гриндли е бил изхвърлен от камиона, управляван от Пасма. Гриндли, който претърпя катастрофални наранявания при инцидента, вече може да ходи и говори и се възстановява.

Dateline: Secrets Uncovered ще разследва този случай на удар и бягство в епизод, озаглавен The Mystery on Albion Road. Епизодът ще бъде излъчен на 10 август от 20:00 ч. EST.

Резюмето на епизода е следното:Млада дама е открита почти мъртва по средата на пътя; с малко доказателства, полицията очаква да научи какво се е случило от самата жертва, но тя не може да си спомни.

Продължете да четете, за да научите повече за случая.

Ето пет ужасяващи факта относно блъсването и бягството на Кристен Гриндли.

1) Разследващите смятат, че Гриндли или е бил изваден от колата, или е паднал.

Според властите Гриндли или е била избутана от автомобила на бившия си приятел Пасма, или е паднала от него по погрешка вечерта, преди да бъде открита в безсъзнание. Случаен минувач намерил трупа й на следващия ден на пътя Пулман-Албиън и го сбъркал с елен. Беше почти облечена и едва се държеше за живота.

 Кристен Гриндли

2) Тя е получила сериозни наранявания, включително фрактура на черепа.

Гриндли беше транспортиран със самолет до медицинския център Providence Sacred Heart в Спокейн за лечение. Тя е приета със счупен череп, счупено рамо, глезен и нос, както и други драскотини и натъртвания.

3) Ричард Пасма получи девет месеца затвор.

Рикард Пасма беше осъден на девет месеца затвор, след като отказа да се признае за виновен. Съдията, който го осъди на затвор, каза, че му е дадена най-голямата възможна продължителност на затвора и че всичко по-малко би било шамар в лицето на г-жа Гриндли. Пасма няма криминално минало.

4) Гриндли каза, че Пасма го е малтретирал.

Гриндли си спомни как се е опитал да се качи в автомобила на Пасма, след като си е върнал спомените от тази фатална нощ. Тя обаче нямаше представа как е изпаднала. Прокурорите твърдят, че Пасма е трябвало да уведоми медицинските власти след събитието. Интересното е, че тя каза още, че е била жертва на домашно насилие, докато е живяла с него.

 Кристен Гриндли

5) Адвокатът на Пасма твърди, че Гриндли е виновна за собствения си инцидент.

Адвокатът на Пасма, Тим Есер, твърди, че Гриндли е била в нетрезво състояние, когато е паднала от колата. Накратко той написа,

Защитата твърди, че Кристен Гриндли е единствено отговорна за нейните наранявания; че в натрапчив и пиянски момент тя пропълзяла в задната част на камиона на Пасма и някак си успяла да се претърколи – без негово знание.

Есер представи и ръкописно съобщение от Гриндли, в което тя казва, че иска да поправи връзката си с любовника си, като намали пиенето си.

Популярни Публикации