Кейт Бок - Всичко за съпругата на Кевин Лав

Кевин Лав , баскетболист, се ожени за модела Кейт Бок на 25 юни. Семейство и близки приятели присъстваха на сватбената церемония, която се проведе в обществената библиотека в Ню Йорк. Бок каза на източник на новини, че целият град е част от тяхната приказка и изглеждаше подходящо да съберат всичките си любими хора в една от най-известните институции в Ню Йорк. Тя заяви:

И двамата с Кевин сме изключително любознателни личности, които харесват литература, изкуство и история, а Нюйоркската обществена библиотека разполага с всичко това в такава прекрасна среда. Припомня блясъка на старата школа на Ню Йорк, който търсихме, като същевременно беше толкова разпознаваем за града, който обожаваме. Харесва ни и колко близо е до хотел St. Regis, където имахме първата си среща.

Гости, облечени в черно и бяло, присъстваха на събитието в обществената библиотека на Ню Йорк. Булката носеше рокля и обувки на Ralph Lauren, както и бижута и катедрален воал. Лиза Аарон, гримьор, и Адам Маклай, фризьор, бяха назначени. Младоженецът също облече дрехите на Ralph Lauren. След сватбената церемония двойката продължи към мястото и беше планирано афтър парти. Вместо да носят подаръци, те помолиха присъстващите да дадат своя принос във фонда на Кевин Лав.Нетната стойност на Кейт Бок

Кейт Бок, която е родена на 30 януари 1988 г., е добре познат модел, който се появява в публикации като Elle и Maxim. Преди това е работила и за Victoria’s Secret. Състоянието на 34-годишния мъж се оценява на около 2 милиона долара, според няколко доклада. Въпреки че изчерпателна информация за активите й не е достъпна, Бок е спечелила много пари чрез кариерата си на модел.

 Кейт Бок

Когато е на 12, местен басейн във Ванкувър я намира и тя най-накрая подписва договор. Когато е на 18, родената във Ванкувър се премества в Париж след снимки за марката за детско облекло Abercrombie Kids в Санта Барбара. Бок се появява в публикации като Vogue, Glamour и Elle, както и на кориците на Ocean Drive, Fitness, Grazia и Maxim. Тя беше и на корицата на изданието за бански костюми на Sports Illustrated през 2020 г.

Бок е бил в рекламата на добре известни компании като Victoria's Secret, L'Oreal, Ralph Lauren, Guess и други. През 2011 г. тя се появява в музикален видеоклип на име Джак Спароу от комедийната група The Lonely Island. Тя си партнира с Bond-Eye и ще пусне капсулна колекция бански костюми през декември 2021 г. Кейт създаде лейбъла за бижута Cattura, преди да се присъедини към водната компания Pompette като главен бранд директор през 2021 г. Тя също работи като творчески консултант за приложението за търговия на дребно Verishop.

Връзката на Кевин Лав и Кейт Бок

Фотограф представи Кевин Лав и Кейт Бок по време на снимки през 2016 г. Лав обяви годежа си през януари 2021 г. и публикува черно-бели снимки, на които предлага брак на Бок. Когато беше попитана за сватбата им, Бок каза, че тя и Лав са били в синхрон със своя стил и дух и са имали малко проблеми.

 Кейт Бок

Тя каза,

Ние сме изключително доволни да вдъхнем живот на нашето фантастично парти за всички наши приятели и семейство. И двамата израснахме в отделни щати, след това в други нации и след това се местихме много с напредването на професиите ни. Имаме хора от цял ​​свят, така че предполагам, че просто сме щастливи да имаме всички на едно място.

Любовта също каза, че те са щастливи да се оженят и че искат да се насладят на най-важния ден от живота си с най-близките си приятели и семейство. Любовта също каза, че те са щастливи да се оженят и че искат да се насладят на най-важния ден от живота си с най-близките си приятели и семейство.

Популярни Публикации