Choi Youngjae- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Приятелка, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Чой Йънджае е професионален южнокорейски певец, автор на песни, продуцент и танцьор. Choi Youngjae е най-известен като вокалист на южнокорейската момчешка група Got7. Със своя гладък, мелодичен глас Youngjae накара феновете си да припаднат.

Бързи факти

Пълно име: Youngjae Choi
Дата на раждане: 17 септември 1996 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Певец, автор на песни, композитор
Държава: Южна Кореа
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Мокпо
Националност корейски
Етническа принадлежност азиатски
образование Университет Daekyung
Братя и сестри един по-голям брат и сестра

Биография на Choi Youngjae

Чой Йънджае е по-известен със сценичното си име Youngjae. Той е роден като най-малкият син на родителите си. Youngjae е 24-годишен южнокорейски мъж, роден на 17 септември 1996 г. в Мокпо, Южна Корея.

Семейството на Youngjae също включва по-голям брат и по-голяма сестра. От дете винаги е искал да бъде певец. Той и по-големият му брат пееха песни заедно.Неговите хобита винаги са били пеене, свирене на пиано и спане от дете. Той призна, че ставането от леглото сутрин му е трудно.

Choi Youngjae Образование

През февруари 2015 г. Youngjae завършва гимназията по корейски изкуства в Сеул. След дипломирането си е приет в катедрата по театър и филм на университета Seokyeong.

Choi Youngjae Височина, Тегло

Чой Йънджае е очарователен мъж с отлична визуална привлекателност. Той е висок приблизително 175 см (5 фута 9 инча). По същия начин телесното му тегло е приблизително 59 кг. Има тъмнокафяви очи и кафява коса.

  Чой Йънджае

Choi Youngjae (Източник: Twitter)

кариера

Чой Йънджае винаги е обичал да пее и се е стремял да бъде певец от дете. В резултат на това той се записва в музикална академия в родния си град Мокпо, за да стане по-професионален певец. През 2011 г. той получава наградата за вокални постижения на младежкия музикален фестивал Mokpo.

След това, през 2013 г., Youngjae е приет като стажант в JYP Entertainment след внимателно прослушване в академията. Youngjae дебютира като певец след седеммесечно обучение. През януари 2014 г. той дебютира като главен вокалист и танцьор на южнокорейската момчешка група Got7 с „Girls Girls Girls“. Той беше последният избран член на екипа.

В допълнение, Youngjae и колегите му от групата направиха своя актьорски дебют с тяхната уеб драма „Dream Knight“.

Youngjae се е нарекъл „Ars“ като продуцент, което означава Ars longa vita brevis, което означава, че изкуството е дълго, а животът е кратък. В резултат на това по-голямата част от творбите му се приписват като „Ars“. Той допринесе за албума на своя екип, като композира, пише текстове и продуцира. Той е отговорен за над дузина от песните на Got7.

Чой Йънджае Нетна стойност

Като член на Got7, Yongjae участва в световни турнета като Fly Tour през 2016 г. и Eyes on You през 2018 г. По същия начин той и колегите му от групата са спечелили четири награди Golden Disk Awards, три музикални награди Gaon Chart и три Seoul Music Awards.

Към октомври 2022 г. нетната стойност на Youngjae се оценява на около 1,5 милиона долара. Той е не само талантлив рапър, певец и художник, но е и отличен продуцент и композитор.

Choi Youngjae приятелка, запознанства

Чой Йънджае е зает с кариерата си и е много фокусиран върху нея. Смята се, че е необвързан, тъй като няма информация да има връзка с момиче. По същия начин той се регистрира като донор на органи през август 2020 г.

Популярни Публикации