Ралф Сирела- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Ралф Сирела е добре известен дизайнер, стилист и актьор в Съединените щати. Ралф Сирела е добре известен като стилист и консултант на Хауърд Стърн.

Бързи факти

Пълно име: Ралф Сирела
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, стилист
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Нетна стойност 1 милион долара
Родно място Ню Джърси
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството

Биография на Ралф Сирела

Ралф Сирела е роден в Ню Джърси на 20 април 1965 г. Той е на 56 години и е зодия Овен по рождение. Роден от кавказко семейство, той е израснал в кавказки квартал. Стилистът обаче е предпочел да скрие от медиите имената на баща си и майка си. Ралф е християнин от религиозна гледна точка. Освен това Ралф е запазил личната си информация в тайна от обществеността, което означава, че има много малко информация за семейната му история.

Сирела посещава частно училище за гимназиалното си обучение. Както казах по-рано, той поддържа нисък профил в медиите и не е разкрил много лична информация. Ще ви информираме за неговите академични пълномощия след щателна проверка. Възраст на Ралф Сирела

Ралф Сирела

Височина и тегло на Ралф Сирела

По отношение на телесните мерки, Ралф има сравнително добре оформена и добре поддържана физика. Той е висок приблизително 5 фута и 7 инча и тежи приблизително 70 килограма. Освен това няма налична информация за измерванията на тялото на Ралф.

кариера

Всеки известен човек е преодолял трудностите, за да достигне сегашната си позиция. Ралф също е един от онези личности, които се появиха от самото начало. Той не се озова на позицията, в която се намира, по късмет. Някога беше радио водещ. След това започва работа в козметичната, костюмарската и шивашката промишленост. Сегашният му доход обаче идва предимно от работата му в отдела за костюми и костюми.

Сирела изобретява говорещия пенис през 1986 г. Той дойде най-вече, за да увенчае новогодишното предаване на Forum Felt. По-късно той не успя да постигне целта си. Усилията му обаче не са напразни, тъй като Howard Television го наема като личен стилист на Хауърд Стърн. Ралф дебютира в игрален филм през 1990 г. като личен стилист на Хауърд.
Той също отговаряше за грима, специалните ефекти и костюмите на WWOR-TV шоуто на Хауърд Стърн. През 2006 г. той започва да води The Friday Show по радиостанциите Howard 100 и Howard 101. Въпреки това, той не успя да поддържа програмата за продължителен период от време и в крайна сметка се отказа. Освен това той беше гръцкият домакин на шоуто на Howard 101 Time.

Ралф Сирела Нетна стойност

Ралф Сирела е натрупал респектираща сума пари през цялата си кариера. Той обаче е скрил годишния си доход и обезщетение от очите на обществеността. Според източници се счита, че той има нетна стойност от около 1 милион долара към октомври 2022 г.

 Нетната стойност на Ралф Сирела

Ралф Сирела

Ралф Сирела Съпруга, брак

Ралф Сирела не е споменал нищо за настоящата си връзка. Въпреки това, въз основа на поведението и фактите му, можем да заключим, че той най-вероятно е необвързан. Името му първоначално се свързва с голям брой мъже и жени. Да, прочетохте правилно: Ралф е роден хомосексуалист. През 1975 г. той започва да се среща с Джеймс Т. Хенли. През 2005 г. той започва да се среща със Сам Саймън. Освен това Ралф беше романтично обвързан със Сандра Бернхард и Сара Суитцер през 2009 г.

Името му, от друга страна, вече не се свързва с никого. Това предполага, че той е изместил фокуса си от тези проблеми към работата си. Надявам се той бързо да намери подходящата половинка и да може да ни информира за уговорките за сватбата си.

Популярни Публикации