Райли Хубатка беше обвинен в използване на малък бизнес за безплатни продукти

На 21 юни 2022 г. собственик на малка компания, наречен Homesick. co, която управлява марка суичъри, публикува видео в своя бизнес профил в TikTok. Във видеото тя каза, че се занимава с лудост, разкривайки инфлуенсъри, които са получили безплатни неща от малки компании. Райли Хубатка, виден TikToker и бивш член на Hype House, беше първият човек, който тя разкри.

Райли Хубатка беше обвинен от собственик на малък бизнес

Собственикът на компанията каза, че първоначално се е свързала с Хубатка на 9 февруари 2021 г., като я е попитала дали може да даде на инфлуенсъра безплатна индивидуална екипировка в замяна на възгласи в социалните медии. Хубатка отговори на 19 февруари и се съгласи, след което двамата тръгнаха напред-назад в опити да завършат дизайна. Собственикът изпрати своя crewneck по пощата на 6 април 2021 г. и след като многократно попита Hubatka дали го има, TikToker качи стоките й в Instagram на 14 април. Въпреки това, тъй като Hubatka не беше качила видеоклиповете в TikTok, както беше обещано, собственикът на компанията беше да се свържа с нея и да й напомня.

 Райли ХубаткаВ крайна сметка Хубатка каза, че ще публикува TikToks, но не можеше да каже кога, тъй като беше твърде заета. Според собственика това събитие се е случило преди инфлуенсърите да бъдат компенсирани за реклами. Хубатка все още не беше публикувала до август. Собственикът завърши видеото си, като покани зрителите да се върнат за втора част. Никога не съм искала да правя това, но мина повече от година и половина и искам да предупредя други малки компании, каза тя в описанието на видеото.

Коментаторите изглежда обвиняват собственичката на компанията, предполагайки, че тя трябва да се радва, че Хубатка спомена марката си в Instagram. Но тя се защити, като твърдеше, че не е това, което са се разбрали и че ако е знаела, че Хубатка ще го направи, нямаше да й предостави никаква стока.

Райли Хубатка реагира на обвинението

Въпреки това, въз основа на реакцията на Хубатка, която The Original Tiktokroom сподели, изглежда, че тя е спазила част от сделката. TikTok беше качил снимка на стоката и маркира марката й веднага щом я получи. Тя също така директно даде снимка на собственика, на която носи стоката, за да може да я изпрати, ако не може.

 Райли Хубатка

Хубатка разкри, че се мести и се справя с много предизвикателства зад кадър, които не иска да обсъжда публично. За мен не беше приоритет да кача моя снимка с кръгла яка, тъй като преди това бях публикувал за нея и споменах нейната компания. Обсъдихме го в dm и предположих, че всичко е наред, казаха от TikTok. След това тя се извини, че не може да качи видеоклиповете и каза, че винаги е подкрепяла малки компании. Хубатка завърши съобщението с това, че в момента й се случват много неща и още веднъж се извини.

Популярни Публикации