Коди Джон- Уики, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Коди Джон е известен американски актьор, модел, телевизионна личност, звезден партньор, медийна личност и предприемач от Калифорния. Този привлекателен актьор е добре известен в цялата страна като гаджето на Ема Робъртс. Ема Робъртс е известна американска актриса, според Wikipedia. Ема е добре известна с работата си във филми като Unfabulous, Unfabulous and More, Valentine’s Day, It’s Kind of a Funny Story и други.

Бързи факти

Истинско име Коди Джон.
Професия Актьор, телевизионна личност, модел, звезден партньор, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) Ч/б 26-30г.
Рождена дата Ч/Б 1992-1996.
Родно място Калифорния, САЩ.
Сегашен адрес Калифорния, САЩ.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност USD 800K-900K (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 65 кг
В лири: 143 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 9″

Възрастта и ранният живот на Коди Джон

Той е роден в щата Калифорния, в САЩ. Действителната му дата на раждане е неизвестна. Коуди вероятно е на възраст между 26 и 30 години (към 2022 г.). Нашият екип скоро ще актуализира действителната му рождена дата. Коди също е добре образован човек. Той има интерес към изявите от малък. Според сведенията Джон е продължил образованието си в реномирана институция. След това Коди се записва в актьорско училище, за да продължи образованието си. Той влезе в актьорския бизнес през 2018 г.

Коди Джон Височина и тегло

Коди Джон е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 65 кг. Има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Коди Джон

Нетната стойност на Коди Джон

Колко е нетната стойност на Коди Джон? След това той участва в редица филми и телевизионни програми, включително Power Play, Midsummer, Wu-Tang: An American Saga и In the Dark. Сега той работи по предстоящите си проекти, които включват Jaunt, Hey Guys, Grounded и You, My Guilt, към октомври 2022 г. Счита се, че нетното състояние на Коди Джон е между 0 000 и 0 000 долара (приблизително).

кариера

Коуди е завършен актьор и телевизионна личност. Той отиде в известно актьорско училище, за да научи повече за актьорството. След това започва работа в актьорския бизнес. Коди направи телевизионния си дебют през 2018 г. с телевизионния сериал Verified, според IMDb.

Приятелката на Коди Джон и запознанства

С кого се среща Коди Джон? Коди сега се среща с Ема Робъртс. Нека ви разкажа за Ема, известна американска актриса. Ема и Коди се срещат от август 2022 г., според източници. През август 2022 г. двойката направи романса си публичен. Коди публикува снимка в Instagram, на която се целува с актрисата Ема Робъртс.

Ема преди това е излизала с актьора Гарет Хедлунд, както може би знаете. Не само това, но тя и Хедлунд имаха дете. Ема и Гарет Хедлунд обявиха развода си през януари 2022 г. Въпреки това не успяхме да намерим информация за предишния любовен живот на Коди.

Популярни Публикации