Ryu Eui Huyn- Биография, възраст, приятелка, кариера, нетна стойност

Ryu Eui Hyun е южнокорейски актьор, който все още е в началото на двадесетте си години. Ryu Eui Hyun се е появявал в различни проекти като актьор, включително телевизионни драми, филми/филми и уеб сериали. Сред тях са The Man From Nowhere, The Recipe, Pacemaker, Shopaholic Louis и The Queen’s Classroom, за да назовем само няколко. Научете повече за Ryu Eui Huyn Биография, възраст, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Eui Hyun Ryu
Дата на раждане: 15 април 1999 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, Млад актьор, Модел, Художник
Държава: Южна Кореа
Семейно положение: по отношение
Запознанства Шин Хе Джеонг
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Сеул
Националност южно корейски
Instagram Eui Hyun Ryu Instagram
IMDB Eui Hyun Ryu IMDB
Седмица Eui Hyun Ryu Wiki

Ryu Eui Hyun Биография

Ryu Eui Hyun е роден на 15 април 1999 г. и сега е на 22. Той е роден в Сеул, Южна Корея. Ryu Eui Hyun също е роден под знака на Овен. На корейски името му се изписва като. Когато пише на английски, името му може да се изписва по различни начини. Ryu Ui-Hyun, Ryoo Ui Hyeon, Ryoo Ui Hyeon, Ryu Ui Hyeon, Ryu Ui Hyeon, Ryu Ui Hyeon, Ryu Ui Hyeon, Ryu Ui Hyeon, Ryu Ui Hyeon, Ryu Ui Hyeon, Ryu Ui Hyeon, Ryu Ui Hyeon, Ryu Ui Hyeon, Ryu Ui Hye

Няма информация за родителите, братята и сестрите на Eui Hyun или други членове на семейството. Освен това Eui Hyun все още не е споделил подробности за своето образователно пътуване. Въпреки това, предвид възрастта и таланта му, можем да предположим, че Ryu Eui Hyun е записан в актьорска академия или престижна университетска програма по актьорско майсторство и театър.Височина и тегло на Ryu Eui Huyn

Колко висок е Ryu Eui Huyn? Няма налична информация за измерванията на тялото на актьора Ryu Eui Hyun, като неговата височина, тегло, бицепс, измервания на гръдния кош, талията и бедрата, размер на роклята, размер на обувката и т.н. Eui Hyun също има тъмнокафяви очи и коса със същия цвят.

  Ryu Eui Hyun

Ryu Eui Huyn (Източник: Pinterest)

кариера

Ryu Eui Hyun е южнокорейски актьор, който все още е в началото на двадесетте си години. Той се появява в девет филма, 14 телевизионни драми и три уеб сериала. Eui Hyun стана известен, след като се появи в уеб сериала A-Teen, който дебютира през 2018 г. и беше последван от A-Teen 2, който дебютира през 2019 г. Той е представен от развлекателната агенция WayZ Company.

Eui Hyun се появява в Where is Ronny… и The Righteous Thief през 2019 г. Преди The Recipe той играеше млад Park-min в A Better Tomorrow и дете на доставка в The Man from Nowhere.

В Pacemaker and Romance Joe от 2012 г., Eui Hyun играе младия Joo Man-ho. Във For the Emperor от 2014 г. той беше младият Лий Хуан, а в Last Child от 2018 г. го представи като О Джунг-сок.

Ryu Eui Hyun направи три уеб серии. През 2018 г. те са A-Teen и Can Love Be Refunded. Cha Gi-hyun беше неговият A-Teen герой. В Can Love Be Refunded той играе Шрек.

Ryu Eui Hyun е участвал в телевизионни драми. Jo Yeon-hoo в The Queen’s Classroom, Ko Bok-Nam в Shopping King Louie, младият Oh Sung-jin в Naked Fireman и Moon Pa-rang в Beautiful Love, Wonderful Life.

През 2021 г. той ще играе Тарасан в драмата KBS2 River Where the Moon Rises. Премиерата на тази драма в понеделник и вторник е през март 2021 г. Ким Со-хюн, Джи Су, Лий Джи-хун и Чой Ю-Хуа ще играят главните роли.

Тарасън е най-скъпият приятел на принцеса Пьонганг и близнак на Таражин. Тараджин (Ким Хи-Джунг) В Two Universes от 2021 г. той ще играе Баек У Джу.

Ryu Eui Huyn приятелка и срещи

Коя е приятелката на Ryu Eui Huyn? Ryu Eui Hyun най-вероятно е необвързан в момента. Ryu Eui Hyun беше потвърдено, че се среща с Shin Hye Jeong от AOA през април 2019 г. Влюбените се срещаха от около пет месеца, когато новината беше потвърдена. Shin Hye Jeong е известна певица и актриса от Южна Корея.

Двойката се срещна за първи път на снимачната площадка на новата си уеб драма, Can I Return The Heartache? Тази драма беше излъчена от 25 април до 2 май 2019 г. Главните герои в тази драма бяха Eui Hyun и Hye Jeon.

Въпреки това агенцията FNC Entertainment на Hyejeong потвърди раздялата на двойката. На 23 декември 2019 г. агенцията съобщи новината. Въпреки че тогава те заявиха, че раздялата е скорошна, те не разкриха кога и защо двамата са се разделили.

Ryu Eui Huy Нетна стойност

Нетното състояние на Ryu Eui Huyn е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации