Коя е Каролин Боузман? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, деца

Каролин Боузман е афро-американска медицинска сестра, най-известна с това, че е майка на покойния американски актьор, режисьор, писател и продуцент Чадуик Боузман. Тя е родена в Ню Йорк през 1937 г. Въпреки това Боузман нарече майка си кралицата майка и я сравни с Рамондата на Анджела Басет в Рамондата на Анджела Басет.

Бързи факти

Име на знаменитост Каролин Боузман
Популярни за Майка на Чадуик Арън Боузман
Професия Афро-американска медицинска сестра
Приблизителна нетна стойност 12 милиона долара
Възраст 84 години
Рождена дата 1937 г
Знак за раждане N/A
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност черен
Височина 6 фута 2 инча
Съпруг Лерой Боузман
деца Чадуик Арън Боузман

Уики на Каролин Боузман

Каролин Боузман е роден в Ню Йорк през 1937 г. и се жени в ранна възраст за Лерой Боузман, собственик на малка компания и оператор в Андерсън, Южна Каролина. Работила е и в текстилна компания. Няма информация за родителите на Каролин, но тя е израснала в голямо семейство с няколко братя и сестри. Майка му също има голямо семейство от братя и сестри.

Каролин е учила медицинска сестра с намерението да направи професия от това и е работила като медицинска сестра както в клиника, така и в болница. Освен това името на сина й е Чадуик Боузман и той има много изображения в сайтовете си за социални мрежи.  Каролин Боузман

Каролин Боузман

кариера

Каролин Боузман е квалифицирана медицинска сестра, която преди това е работила в клиника или болница, чието име е неясно. Не е известно дали тя се е върнала на работа след раждането на децата си. Тя изглежда е напуснала работата си и сега е майка на децата си на пълен работен ден, тъй като се присъединява към Чадуик на повечето му излети и места за снимане. браво

Връзка

Каролин Боузман работи като работничка в текстилното производство в Андерсън, Южна Каролина, преди да се омъжи за дребен бизнесмен на име Лерой Боузман. И двамата са афроамериканци, а Чадуик Боузман е техен син. Освен това Чадуик е правил ДНК тестове в миналото и резултатите разкриват, че неговите предци са били:

  • Нигерийски народ йоруба.
  • Хората от Лимба в Сиера Леоне.
  • Хората Крио от Сиера Леоне.

Каролин и нейният съпруг Лирой имаха син на име Чадуик Боузман, който е най-известен с отличното си представяне във филми на Marvel Cinematic Universe като Черната пантера. Чадуик по-рано заяви, че родителите му са присъствали по време на снимките на Черната пантера, шегувайки се, че никога не им позволява да видят нещо опасно.

Това също ни разсмя. Несъмнено той беше на път за снимачната площадка. Това е сила, която ви свързва с вътрешното ви аз. Чадуик почина на 28 август 2020 г. на 43-годишна възраст от усложнения, свързани с рак на дебелото черво. Той беше диагностициран с рак на дебелото черво през 2016 г. Той ще прогресира до стадий IV до 2020 г.

Каролин Боузман е писател. Ръст, тегло и външен вид
За съжаление не е открита информация относно нейния размер и теглото й не е известно. Освен това ни е интересно да научим повече за нея от други източници.

Нетната стойност на Каролин Боузман

Каролин Боузман има нетна стойност от около милион към октомври 2022 г., според оценките. Тя може да държи повече от един милион долара, ако в това се включи и състоянието на сина й.

Чадуик Боузман, героят от филма Черната пантера, има нетна стойност от 12 милиона долара и няколко имота в Лос Анджелис, Калифорния. Предлагат се плувни басейни, барове и джакузи. Освен Lexus LC 500h, Mercedes Benz и Range Rover, той притежава Lexus LC 500h, Mercedes Benz и Range Rover.

Любопитни факти

  • Тя е предимно от черни африкански произход.
  • Каролин е майка на голямо семейство.
  • Тя вече не е жива.

Популярни Публикации