Тейлър Рукс- Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, кариера, нетна стойност

Тейлър Рукс е талантлив американски спортен коментатор и писател. Тейлър Рукс е добре известен като водещ, водещ и кореспондент на SportsNet New York, Big Ten Network, BTN Live, BTN Football Pregame и Women’s Sports Report, наред с други мрежи. Разгледайте повече за Taylor Rooks Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Тейлър Рукс
Дата на раждане 22 май 1992 г
Възраст 30 години
Хороскоп зодия Близнаци
Късметлийско число 3
Щастлив камък Ахат
Щастлив цвят Жълто
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей, Везни
Пол Женски пол
Професия Журналист, спортен коментатор
Държава елен
Височина 5 фута 9 инча (1,75 м)
Тегло 59 кг
Нетна стойност 1 милион долара.
Семейно положение единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 35-24-35 инча
Родно място Сейнт Луис, Мисури
Националност американски
образование Университет на Илинойс в Урбана-Шампейн (ефирна журналистика)
баща Томас Рукс.
Twitter Тейлър Руукс в Twitter
Instagram Instagram на Тейлър Рукс
Седмица Taylor Rooks Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Тейлър Рукс, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Тейлър Рукс? Тейлър Рукс е 30-годишна жена, родена на 22 май 1992 г. Нейното родно място е Сейнт Луис, Мисури, а зодията й е Близнаци. Тейлър Лин Рукс също е нейното първо име. Тейлър отиде в гимназията Peachtree Ridge в Suwanee, Джорджия за обучението си. Тя се дипломира като лъв от този колеж през 2012 г.

След това Тейлър продължи да посещава университета на Илинойс в Урбана-Шампейн. Тейлър е завършил радиоразпръскване в университета. Освен това родителите й също са посещавали тази институция.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Тейлър Рукс? Тейлър Рукс е дълъг около 5 фута 9 инча и тежи приблизително 59 кг. Тя има измерване на гърдите-талия-ханш от 35-24-35 сантиметра. Тя все още има топла кафява кожа и коса в същия цвят.

  Тейлър Рукс

Тейлър Рукс позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Тейлър Рукс и социални медии

Каква е нетната стойност на Тейлър Рукс? Тейлър Рукс започна да използва Twitter през март 2013 г. и сега има над 181,3 хиляди последователи в своя акаунт @TaylorRooks. По същия начин тя може да бъде намерена в Instagram под името @taylorrooks. Тейлър е публикувал 957 статии и има над 374 000 фенове от написването на тази биография. Приблизителната нетна стойност на Тейлър Руукс е 1 милион долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Тейлър Рукс е известен спортен писател и коментатор. Сега той се използва в Bleacher Report и Turner Sports. Тейлър е бил водещ, водещ и кореспондент на SportsNet New York, преди да се присъедини към мрежата Turner. Тейлър преди е работил с Big Ten Network. Тя също беше гост на BTN Live, BTN Football Pregame и Women’s Sports Study. Тейлър е работил като страничен репортер за CBS Sports Network през футболния сезон 2016-2017.

Тейлър Рукс е работил като футболен и баскетболен кореспондент за набиране на персонал за scout.com, преди да се присъедини към SNY, CBS и BTN. Тийнейджърът следовател е там в ефир на важни събития като Футболното първенство на Голямата десетка. По същия начин, докато беше в университета, Тейлър Руукс отразяваше и публикуваше национални новини за набиране на персонал за футбол/баскетбол за Scout.com. На 19-годишна възраст Тейлър също се появи в CBS Sports Network, за да направи репортаж за WBB Pre-NIT Championship. По време на студентските си години тя също е стажувала за PGA Tour, Comcast SportsNet Chicago и Fox Sports/Scout.com.

Тейлър също спечели няколко стипендии по време на мандата си в Шампейн. През този период Тайлър също помага за участието на жени в излъчването. Тейлър Руукс за кратко е била модел, преди да насочи вниманието си към спортната журналистика. Тейлър Рукс отразява футбола и баскетбола в Илинойс за scout.com от август 2012 г. до май 2014 г. Тя направи национални заглавия със своите доклади и гледни точки за играта. Нейните новини бяха фокусирани върху набирането на геймъри. Няколко доклада за Клиф Александър, Джейлън Брънсън, Куентин Снайдер, Арън Джордан, Чарлз Матюс и Джейсън Тейтъм също бяха разбити от журналиста.

Повече за кариерата

След това Тейлър се присъедини към Big Ten Network като водещ, редактор и кореспондент в ефир през август 2014 г. По това време тя току-що беше завършила колежа за два месеца. След това Тейлър се появява всяка вечер в BTN Live, известна спортна телевизионна програма. Тя си сътрудничи по това с Дейв Ревсин, Майк Хол и Рик Пицо. Тейлър също си сътрудничи с наблюдатели като Джим Джаксън, Чък Лонг и Глен Мейсън. Работата на Тейлър включва взаимодействие с фенове и извеждане на техните проблеми в социалните мрежи на екрана. През целия сезон младият журналист ежедневно прави репортажи за мачове от Голямата десетка.

Тя дори шофира много за телевизионни програми. Освен това Тейлър е домакин на Женския спортен доклад с Лиза Баингтън. Те си сътрудничат, за да отразяват женските игри от Голямата десетка. По подобен начин Тейлър Руукс се присъедини към SportsNet New York като най-новия интервюиращ, редактор и водещ на мрежата през август 2016 г. През сезона на колежанския футбол 2016-2017 г. журналистът работи като страничен кореспондент за CBS Sports Network. В момента Тейлър е домакин на Take It There With Taylor Rooks, както и сътрудник на Bleacher Report и Turner Sports, между другото.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Тейлър Рукс? Тейлър Руукс определено е необвързана и в момента се концентрира върху бъдещето си. Или журналистът може да е в интимна връзка, но желае да я запази в тайна за момента.

Факти

  • Тейлър Рукс е талантлив американски спортен коментатор и писател.
  • Тейлър Руукс е добре известна с ролята си на водещ, водещ и кореспондент за SportsNet New York, Big Ten Network, BTN Live, BTN Football Pregame и Women’s Sports Report, наред с други мрежи.
  • Тейлър е завършил радиоразпръскване в университета.
  • Тейлър Рукс е работил като футболен и баскетболен кореспондент за набиране на персонал за scout.com, преди да се присъедини към SNY, CBS и BTN.
  • Тийнейджърът следовател е там в ефир по важни поводи като Футболното първенство на Голямата десетка.

Популярни Публикации