Dallas Yocum- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруг, височина, етническа принадлежност

Далас Йокум е бивша съпруга на Майк Линдел, бизнесмен, изобретател и филантроп. Далас Йокум стана известен след връзката на двойката.

Бързи факти

Истинско име Далас Йокум
Псевдоним Далас
Известен като Бивша съпруга на Майк Линдел
Възраст 40-годишен
рожден ден 1980 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 6 инча (1,67 м)
Тегло прибл. 60 кг (132 паунда)
Измервания на тялото прибл. 36-29-40 инча
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5,5 (САЩ)
деца ЧЕ
Съпруг/съпруга Майк Линдел (разведен)
Нетна стойност прибл. 0 000 (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Dallas Yocum

Точната дата на раждане на Dallas Yocum все още не е обявена. Тя е през 80-те години. В момента тя е на 41 години. Тя е родена в Съединените американски щати. Далас е от смесена раса и е американец по националност. Тя има братя, но имената им са неизвестни.

Височина, тегло и измерване на тялото

Далас Йокум е висок 5 фута 6 инча или 1,67 метра или 167 сантиметра . С той тежи приблизително 60 кг (132 фунта) . Тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Какви са телесните мерки на Dallas Yocum? Размерите на тялото й са 36-29-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 34 C.  Далас Йокум

Dallas Yocum с бившия си съпруг Източник: google

Далас Йокум Нетна стойност

Далас Йокум твърдо отстояваше желанието си да пази личния си живот в тайна. Тя е далеч от светлините на прожекторите след развода си. Има малко подробности за професионалния й опит. Средната й нетна стойност обаче е 450 000 долара.

кариера

Далас Йокум не събра публично отразяване само по себе си. Тя предпочита да пази личния си живот в тайна. Тя също е извън светлината на прожекторите след развода си с Майк. В резултат на това са достъпни малко подробности относно личния й живот.

През 80-те години на миналия век Майк стартира и управлява серия от малки компании. Майк Линдел продуцира My Pillow през 2004 г. Той започна с петима служители и оттогава нарасна до повече от петдесет хиляди. Сега компанията му експлодира по целия свят. В родния си завод той се надява да произвежда около 85 хиляди възглавници на ден.

Майк ръководи и религиозна организация, наречена Фондация Линдел. Мисията на фондацията е да помага на хора, страдащи от зависимости, пациенти с рак, войници и др. По време на урагана Харви през 2017 г. фондацията дари 60 хиляди възглавници на пострадалите.

Майк също е поддръжник и съветник на Доналд Тръмп, бившия президент. Той е добре известен със своите реклами на Fox News, които рекламират растителния екстракт олеандрин като антидот срещу COVID-19.

Далас Йокум Съпруг, брак

Има малко подробности за това как Далас Йокум и Майк Линдел са си взаимодействали. Майк Линдел беше женен за Карън Дики, но бракът им не продължи дълго и завърши трагично. Той падна до уши в похотта си с Далас. Те бяха заедно две години. Двамата решиха да се оженят през 2013 г.

За съжаление, Далас заряза Майк само след две седмици и го определи като скука. Тя откри, че нямат паралели. Освен това няма други налични подробности за повторния брак на Далас Йокум. След раздялата тя остана напълно извън светлината на прожекторите.

Факти

  • Майк Йокъм, бившият съпруг на Далас Йокум, е православен християнин, който получи почетна степен доктор по бизнес от университета Либърти през 2019 г.
  • Двойката няма деца.
  • Далас също е голям фен на животните.
  • Тя не е в никакви сайтове за социални мрежи.
  • Освен това се говори, че Далас Йокум го е изоставила, обвинявайки го, че е скучен и го е оставила с пищната си сватбена халка.

Популярни Публикации