Кой е Елвис Дюран? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Елвис Дюран създава успешна кариера като радио жокей, водещ на сутрешното шоу „Elvis Duran and the Morning Show“. Радиостанцията е базирана в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ. Невероятното шоу беше излъчено по радиостанция Z100.

В крайна сметка популярността и признанието на шоуто нараства в Съединените щати. В резултат на това обхватът на програмата се разшири до други части на страната, включително Форт Майерс, Атлантик Сити, Маями, Медисън, Quad Cities, Ричмънд и много други градове, където привлича значителен брой слушатели ежедневно. Елвис Дюран също се е появявал като гост артист в предавания като „The Talk Entertainment“, „Extra“, „Late Night with Jimmy Fallon“ и много други.

Бързи факти

Празнувано име: Елвис Дюран
Истинско име/пълно име: Елвис Дюран
Пол: Мъжки
Възраст: 57 години
Рождена дата: 5 август 1964 г
Родно място: Маккини, Тексас, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,7 м
Тегло: 55 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Алекс Кар
деца: N/A
Професия: Американска радио личност
Нетно състояние през 2022 г.: 5,5 милиона долара

Биография на Елвис Дюран

Елвис Дюран е роден на 5 август 1954 г. в Тексас, САЩ, и следователно има американско гражданство. Елвис Дюран е от северноамерикански произход. Не се знае много за родителите на Елвис Дюран или ранното му детство. Елвис Дюран е посещавал „Университета на Северен Тексас“. По този начин изглежда, че Елвис Дюран е по-скоро личен човек, когато става дума за личния му живот, и в резултат на това нищо за личния му живот никога не се разкрива или обсъжда публично.Елвис Дюран Възраст, височина, тегло

Елвис Дюран е роден на 5 август 1964 г. и към 2022 г. е на 57 години. Висок е 1,7 м и тежи 55 кг.

  Елвис Дюран

Елвис Дюран

кариера

Елвис Дюран постигна най-значимия си пробив през 1996 г., като беше домакин на радио шоу на Z100, станция в Ню Йорк. Невероятното „Елвис Дюран и сутрешното шоу“. Шоуто значително се увеличи с повече от 30 станции, включително 96.5 Kiss FM, 107. 1 FM и много други, всички от които получиха еднакво висока реакция и положителна обратна връзка.

Елвис Дюран беше домакин на друг радио сегмент като „Изпълнител на месеца на Елвис Дюран през 2013 г. Дюран разговаря с новодошли знаменитости в това шоу, за да им привлече повече внимание.

Elvis Duran представи много нови изпълнители в своите сегменти, включително „Fall Out Boy“, „Midnight Red“, „A Great Big World“, „Los 5“ и много други.

Елвис Дюран инвестира значително в своята независима развлекателна компания, наречена „The Elvis Duran Group“, през 2007 г. Елвис Дюран е съсобственик на бизнеса с Дейвид Кац. Компанията се занимава с широколентов достъп, филми, театър, радио и други форми на излъчване на съдържание.

Елвис Дюран също се е появявал като гост артист в предавания като „The Talk Entertainment“, „Extra“, „Late Night with Jimmy Fallon“ и много други. Освен това Елвис Дюран се появи в холивудския филм „Умирай трудно с отмъщение“.

Постижения и награди на Елвис Дюран

Елвис Дюран има голям брой последователи в Instagram и Facebook. Елвис Дюран е натрупал над 669 хиляди последователи във Facebook, 386 хиляди последователи в Instagram и 334 хиляди фенове в Twitter. Елвис Дюран беше обявен от радиостанцията за „Личност на годината“.

Нетната стойност на Елвис Дюран през 2022 г

Очакваното общо нетно състояние на Елвис Дюран е приблизително 5,5 милиона долара. В резултат на това той е страхотен артист с над 30 години общ труд и упорита работа в тази област. Той е многостранна личност, която се е появявала в различни роли, включително актьорство, продуциране и домакинство на множество предавания и програми.

Популярни Публикации