Конър Мърфи- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, кариера

Конър Мърфи е известна американска YouTube звезда, инфлуенсър в социалните медии, професионален бодибилдър, Instagram личност и предприемач от Остин, Тексас. В официалния си канал в YouTube той е добре известен в страната с невероятните си експериментални и забавни шеговити видеоклипове.

Каналът му в YouTube има над 2,39 милиона абонати към юли 2021 г. Конър е не само сензация в YouTube, но и професионален културист и личен треньор. Като фитнес треньор, той също така предоставя видеоклипове, свързани с фитнеса, достъпни за своите фенове в интернет.

Освен това той участва в редица състезания по културизъм. Според източници Мърфи също рекламира различни марки за фитнес и хранене. Той също така притежаваше фитнес марката „Adonyx“. Предоставяме информация за културиста Конър Мърфи в Wikipedia, ръст, тегло, биография, възраст, рожден ден, семейство, отношения, приятелка, диета, рутинна тренировка и факти в тази статия.Бързи факти

Пълно истинско име Конър Мърфи.
Псевдоним Д-р Х.К. Конър Мърфи.
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Професия Youtube звезда, културист, влиятел в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 7 октомври 1994 г. (петък).
Място на раждане Остин, Тексас, Съединени американски щати.
образование Почетен доктор.
Алма матер Църква и институт за развитие на Лос Анджелис.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 85 кг
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Рус.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Паунд.

Възраст и ранен живот на Конър Мърфи

Конър Мърфи е роден на родителите си в петък, 7 октомври 1994 г., в Остин, Тексас, САЩ. Той е християнин, който е роден в добре установено семейство. Конър Мърфи е на 26 години към датата на раждане (към 2021 г.). Всяка година на 7 октомври той реже тортата за рождения си ден. От детството си има силен интерес към фитнеса.

Според източниците Конър е завършил гимназия в местно частно училище в родния си град. Според неговия Instagram той също е получил почетна докторска степен от Църквата и института за развитие на Лос Анджелис. Той също така сподели публикация в официалния си акаунт в Instagram, заявявайки: Това е правилно. Просто като направих дарение, получих почетна докторска степен по духовност от Църквата и института за развитие на Лос Анджелис. Тази почетна степен ми позволява законно да използвам титлата д-р пред името си. Мърфи е от бял кавказки етнос, според източници. Конър е роден под знака на Везни. Той обаче не разкрива имената на биологичните си родители пред медиите.

През юни 2021 г. Конър Мърфи разкри в Instagram, че семейството му се е отрекло от него, защото се е изявил като гей. В тази публикация той сподели и снимки на своите осиновители и заяви:

Новото ми семейство ме осинови, след като семейството ми се отказа от мен, защото съм гей… и ми спаси живота. Каква трогателна история за този исторически Ден на бащата.

 Конър Мърфи

Конър Мърфи (Източник: Instagram)

кариера

Мърфи започва професионалната си кариера като културист. От детството си има силен интерес към фитнеса. Във фитнес центъра Конър тренира добре мускулестото си тяло. Освен това работи като фитнес треньор и модел.

Конър Мърфи също се е състезавал в различни състезания по бодибилдинг, според неговия профил в Instagram. Той завърши трети в състезание по бодибилдинг, проведено в конгресния център на Кей Бейли Хътчисън в Далас през юли 2016 г.

Освен това той спечели няколко награди в различни турнири. Сега той е известен културист и фитнес треньор.

Конър е не само бодибилдър, но и известен YouTuber. Той е добре известен с публикуването на своите забавни шеги и експериментални видеоклипове в YouTube. Той също така е добре известен със своите видеоклипове за бодибилдинг. Трикът с фалшивата риза, Естествена трансформация на тялото, Пие урината си и яде изпражненията си и други видеоклипове са сред най-известните му видеоклипове.

Над 2,39 милиона души са се абонирали за официалния му канал в YouTube (към юли 2021 г.). Освен в YouTube, той е натрупал значителна база от фенове в другите си социални медийни платформи, включително Instagram.

Приятелка на Конър Мърфи и срещи

С кого се среща Конър Мърфи? Според акаунта на Конър в Instagram, той публично е признал, че е гей. Той предостави и доказателства под формата на видеоклипове. Не само това, но той също пише гей в надписа на профила си в Instagram.

През януари 2021 г. обаче той публикува видеоклип в YouTube, озаглавен Forgiving My Ex-Girlfriend | Конър Мърфи. Той също така наричаше бившата си приятелка „Лорън Кей“. Конър Мърфи също сподели публикация в Instagram с Лорън Кей на 7 юли 2021 г. Той озаглави тази публикация „Когато забременяха със Сатана“.

Нетна стойност на Конър Мърфи 2022 г

Нетното състояние на Конър Мърфи е около 2 милиона долара към 2022 г.

Факти

 • Мърфи също е работила като фитнес модел за редица компании за фитнес и хранене.
 • Освен това той е спонсорирал спортисти за марката #1 Up Nutrition.
 • Той е работил с редица известни бодибилдъри и YouTubers.
 • Той е много популярен сред момичетата поради перфектната си фигура.
 • Той също така прави видеоклипове с шеги с момичета за YouTube.
 • Как да получите прегръдки от горещи момичета | Конър е най-популярният видеоклип на Мърфи.
 • Мърфи е запален читател, който обича да чете списания в свободното си време.
 • Той също е професионален играч на голф, според неговия IG профил.
 • В свободното си време той обича да играе с любимите си котка и куче.
 • Connor също присъства безплатно в акаунта OnlyFans.
 • Неговият официален акаунт в Instagram има над 444K последователи (към юли 2021 г.).
 • На 07.11.2015 г. д-р Х.Ц. Мърфи направи първата си публикация в Instagram.

Популярни Публикации