Брайънт Еслава- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Приятелка, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Брайънт Еслава е Instagram знаменитост и фотограф от Съединените щати. Брайънт Еслава е професионален фотограф, който преди това е работил с водещи марки като American Apparel, Armani Exchange и VH1.

Бързи факти

Пълно име: Брайънт Еслава
Дата на раждане: 10 септември 1992 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Фотограф
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 8 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Анахайм, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян
образование Завършвам

Биография на Брайънт Еслава

Брайънт Еслава е роден на 10 септември 1992 г. и сега е на 28. Зодия Дева. Брайънт също е роден в Анахайм, Калифорния, и е гражданин на Съединените американски щати. По същия начин, що се отнася до неговата етническа принадлежност и религия, Брайънт е от смесен етнически произход и се придържа към християнството. Брайънт все още не е разкрил информация за семейната си история пред медиите. По същия начин, като фотограф, той обича да улавя моментите на другите, но не разкрива голяма част от личната си информация.

Брайънт се интересува от фотография от дете. По същия начин той започва да снима в гимназията. Освен това той щеше да отдели време по време на обедните почивки в гимназията, за да научи повече за фотографията. Брайънт също пропускаше повечето от часовете си по танци в гимназията и балната вечер. Той, от друга страна, би взел всички други творчески класове с плам и ентусиазъм, като рисуване, уеб дизайн и видео продукция. По същия начин, през последната си година в гимназията, той беше обявен за най-добре облечен ученик.Освен това, що се отнася до образованието му, Брайънт завършва „Училището за визуални изкуства“, превръщайки страстта си в професионална кариера. Освен това, започвайки от завършващите си години, той започва да получава покани за различни модни ревюта, за които трябва да пропусне цяла седмица.

Височина, тегло на Брайънт Еслава

Колко висок е Брайънт Еслава? Талантливият фотограф има приятелско поведение. По същия начин той е висок 5 фута 9 инча (69 инча) и тежи приблизително 75 кг. По същия начин той има здрава физика, но измерването на жизнените му показатели на тялото не е налично. Брайънт изглежда има светла кожа, тъмнокафява коса и кафяви очи.

  Брайънт Еслава

Брайънт Еслава (Източник: Pinterest)

кариера

Брайънт Еслава започва кариерата си като фотограф на 16 години, след като родителите му му дават първия фотоапарат (Nikon D40). По същия начин той прекарва часове с камерата си, документирайки живота си и улавяйки моменти с приятелите и семейството си. След това Брайънт започва кариерата си като фотограф, като приема работа на свободна практика, която изисква от него да пътува от Ню Йорк като част от проектите си. По същия начин той разшири кариерата си, като публикува портрети и модни снимки в Tumblr. Отново много хора видяха брилянтната му работа и работата на Брайънт скоро беше включена в „Tumblr Spotlight“, увеличавайки славата и популярността му.

Освен това Брайънт винаги е имал страст към модата и фотографията, което го кара да започне да експериментира с модна фотография в уличен стил. Известни фотографи като Скот Шуман и Бил Кънингам извадиха тези стилове на бял свят. По подобен начин Брайънт стана известен като моден фотограф и работата му беше включена в модните елементи на „Tumblr Spotlight“. По подобен начин кариерата му тръгва нагоре, след като получава покана за „Седмицата на модата в Ню Йорк“. Той се среща с много известни модни фотографи, включително Скот Шуман, в резултат на тази възможност. Нам, Уилям Ян, Томи Тон, Фил О и много други.

След тази възможност вратите към възможностите му се отвориха от всички страни. Брайънт си сътрудничи със звезди в социалните мрежи като Неш Гриър, Камерън Далас, Джак Гилински, Хейс Гриър и Джак Джонсън и др. По същия начин той бързо се издигна до известност като интернет знаменитост, а акаунтът му в Twitter сега е един от най-популярните сред модните фотографи. По същия начин той си сътрудничи със световно известни марки за облекло и мода като Armani Exchange, Puma, American Apparel, VH1 и Gap.

Брайънт Еслава Нетна стойност

Брайънт Еслава е интернет сензация и професионален моден фотограф. Той поставя крайъгълни камъни от юношеството си, докато преследва страстта си към фотографията. По подобен начин Брайънт натрупа значителна слава и популярност по време на кариерата си на фотограф. Освен това той е номиниран за „Seventh Annual Shorty Awards“ в категорията „Най-добър фотограф“. По същия начин неговият профил може да бъде намерен на официалния уебсайт на Shorty Awards.

По отношение на приходите и нетната стойност, Брайънт се справи изключително добре в кариерата си и натрупа значително състояние. По същия начин той има приблизителна нетна стойност от 8 милиона долара към 2022 г.

Брайънт Еслава Гадже, Запознанства

На Брайънт Еслава статусът на връзката е прав и той най-вероятно е необвързан. Освен това той е запазил личния си живот личен и има сдържана личност. По същия начин изглежда, че е по-загрижен за фотографската си кариера, отколкото за това да има връзка.

Популярни Публикации