Марк Норманд - Възраст, приятелка, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Марк Норманд е стендъп комик и актьор от Съединените щати. През 2006 г. той започва да прави стендъп комедия в родния си град Ню Орлиънс. Той е участвал в Conan, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, The Late Show with Stephen Colbert и други предавания в Съединените щати и в чужбина. Научете повече за нормандската нетна стойност на Марк, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, приятелка, кариера

Бързи факти

Пълно име Марк Норманд
Известен като комик
Рождена дата 1983/1984 г
Възраст 36-37 години
Хороскоп Водолей
Родно място Ню Орлиънс, Луизиана, Съединени щати
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 62 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
образование N/A
приятелка Има Илейн
Съпруг N/A
Нетна стойност 0 хил

Възраст и ранен живот на Марк Норманд

Марк Норманд ще бъде на 36–37 години през 2021 г., роден в 1983/1984 г в Ню Орлиънс, Луизиана, САЩ. Въпреки това действителният рожден ден на комика не е известен на широкия свят. Норман посещава гимназия De La Salle. Впоследствие се записва в университета в Ню Орлиънс, преди да напусне за една година, за да посещава филмовата академия в Ню Йорк, където в крайна сметка отпада.

Височина и тегло на Марк Норманд

Норманд е човек с обикновен ръст, въпреки че на снимките изглежда доста висок. Той е висок 5 фута и 6 инча. Той също е 62 кг.  Марк норманд

Марк Норманд (Източник: Instagram)

Нетната стойност на Марк Норманд за 2022 г

Колко струва нетната стойност на Mark’s Normand? Според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн ресурси, Нетното състояние на известния комик Марк Норманд е 0 000 към 2022 г на 35 години. Той направи достатъчно пари, за да стане професионален комик. Той е от Лос Анджелис.

кариера

Норманд започва кариерата си като стендъп комик в Lucy's Retired Surfer Bar в Ню Орлиънс през 2006 г. Той е участвал в комедийни клубове и колежи в цялата страна, както и на няколко фестивала, включително Bridgetown Comedy Festival, Seattle International Comedy Competition , Фестивал на комедията в Бостън, Международен фестивал на комедията в Мелбърн и Just for Laughs в Монреал, където беше представен като ново лице през 2013 г.

Той също имаше половинчасов специален филм за The Half Hour на Comedy Central, излъчен през 2014 г. Впоследствие той издаде албум, озаглавен Still Got It с Comedy Central Records през 2014 г., записан в Comedy on State в Медисън, Уисконсин. През 2017 г. той дебютира с едночасовия си специален Comedy Central Don’t Be Yourself. Той също имаше шест участия в Conan, The Tonight Show с участието на Джими Фалън, The Late Show със Стивън Колбърт, The Late Late Show с Джеймс Кордън, TruTv, Best Week Ever, MTV и Last Comic Standing и @midnight.

Той се появява в New York Stand-Up Show на Джон Оливър по Comedy Central през 2012 г. и е обявен за един от комиксите на Comedy Central за гледане за Фестивала на комедията в Ню Йорк 2011 г. Той също така е обявен за един от най-добрите нови комедианти на Esquire за 2012 г. и един от Time Out Ню Йорк 21 нюйоркски комедийни сцени. В допълнение, комикът Джери Сейнфелд го нарече най-добрият млад и бъдещ комикс, на който трябва да обърнем внимание през 2019 г.

Приятелка на Марк Норманд и срещи

С кого се среща Марк Норманд? Мей Илейн е приятелка на Марк Норманд от почти четири години. Въпреки че Мей току-що е започнала да води подкаст, преди това е работила като комик. Mae Elaine е най-известна като Mae Planet. От 2017 г. двойката празнува Свети Валентин. Въпреки че са заедно от много години обаче, няма информация относно брака им.

Популярни Публикации