Айока Лий - Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Айока Лий е професионална баскетболистка за женския баскетболен отбор Kansas State Wildcats, известна с уменията си за бързо отбелязване на точки. Тя е многофункционална баскетболистка със силна техника на овладяване.

Бързи факти

Пълно истинско име Айока Лий
Псевдоним Той чува
Популярни за За нейния баскетболен мач
Възраст (към 2022 г.) 21 годишен.
Професия Баскетболен играч
Дата на раждане 12 август 2000 г. (събота)
Място на раждане Байрон, Минесота, САЩ
Сегашен адрес Байрон, Минесота, САЩ
образование Преследване на магистърска степен
Име на училище Гимназия Байрън
университет Държавен университет в Канзас
Нетна стойност 1 милион щатски долара.
Националност американски
Етническа принадлежност Микс-американски
Религия християнството
Зодия Лео
език Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми: 95 кг

Възраст и ранен живот на Айока Лий

Айока Лий беше роден на 12 август 2000 г , в Байрън, Минесота, САЩ, и е баскетболист с много опит. Тя е на 21 години. Тя идва от семейство със смесена раса и е получила много обич от тях, докато отглежда страхотно дете. Нейната съдба да изгради професия вече беше определена, когато любовта й към баскетбола нараства през юношеството й и тя започва да играе баскетбол за гимназията Байрън. Докато играеше за училищния си отбор, тя постави различни рекорди. Тя завърши гимназиалната си баскетболна кариера с 2287 точки. Айока отбеляза средно 26,6 точки, 1,7 борби и 5,5 блокади през последната си година в гимназията. Тя също така беше двукратен победител в лека атлетика в нейното училище. По онова време тя беше и трикратна носителка на писмо във волейбола. След това тя посещава колеж и в крайна сметка завършва държавния университет в Канзас. През 2021 г. тя получава бакалавърска степен по психология.

Височина и тегло на Айока Лий

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Айока Лий е висока 6 фута 4 инча и тежи около 95 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Айока Лий

Айока Лий

Айока Лий Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Айока Лий? Айока е само на 21 години и играе баскетбол за своя университет, но печели много пари от многото си спортове. С баскетболна кариера, продължила повече от осем години, Айока е натрупал значително състояние. Към октомври 2022 г. се твърди, че тя има нетна стойност от милион USD, която е натрупала единствено чрез своите баскетболни умения. Въпреки това, тъй като тя не разкрива публично луксозния си начин на живот, е трудно да се определи какъв вид автомобили и други активи притежава чрез професията си.

кариера

Айока играе баскетбол от началното училище, някъде между 2014 и 2018 г. Тя започва кариерата си в гимназиалния си отбор и в момента е член на отбора на своя университет. През цялата си кариера тя се класира на четвърто място в училищната история с над 1400 точки. Асоциацията на треньорите по баскетбол на жените я обяви за почетен All-American (WBCA). Айока беше избрана и за един от двамата първокурсници в страната от EPSN.com за 2019-2020 г. Тя има страхотни постижения в кариерата си и можем само да прогнозираме, че един ден ще стане легендарен играч.

Айока Лий Гадже и срещи

С кого се среща Айока Лий? Айока сега следва следдипломна квалификация и все още не е омъжена. В нито едно от личните си интервюта тя никога не е споменавала любовната си връзка. Сега тя отдава повече усилия на баскетболната си професия и не иска да се забърква в каквато и да е връзка с привлекателен мъж. Тя може да се омъжи за професионален международен спортист през следващите години.

Популярни Публикации