Мелиса Белели- Възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Мелиса Белели Нетно състояние, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, ръст и фактиTR е популярен Youtube влогър и Instagram личност с над 290 000 абонати в нейния основен канал Melisa Beleli TR. Тя има над 160 000 последователи в Instagram. Научете повече за Мелиса Белели Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина и факти

Бързи факти

Истинско име Мелиса Белели
Псевдоним балсам
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 24-годишен
рожден ден 3 март 1998 г
Родно място Швейцария
Зодия Риби
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност замах
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 52 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 0k – 0k
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Мелиса Белели Възраст и националност

На колко години е Мелиса Белели? Тя беше родена на 3 март 1998 г. в Швейцария. В момента тя е 25 годишен, и нейната зодия е Риби. Мелиса Белели има швейцарска националност, но нейната етническа принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Мелиса Белели и други подробности за семейството. Мелиса Белели също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Мелиса Белели е висока на 5 фута и 8 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Мелиса Белели има руса коса и сини очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно други подробности за измерването на тялото на Мелиса Белели, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Мелиса Белели

Височината на Melisa Beleli (Източник: Twitter)

Мелиса Бел Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Melisa Beleli? От професионалната си кариера като YouTube звезда, очевидно Мелиса Белели може да спечели добра сума пари. Към 2022 г. нетната стойност на Melisa Beleli се оценява на около 300 000 до 400 000 $.

Гадже и срещи

Кое е гаджето на Мелиса Белели? Мелиса Белели вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Мелиса Белели предпочита да запази личния си живот личен. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Тя стартира първия си канал през юли 2012 г., преди да стартира това, което ще стане неин основен канал през септември 2014 г.
  • Към юни 2016 г. вторият й едноименен канал в YouTube имаше 25 000 абонати.
  • Тя е с двойно швейцарско-турско гражданство.
  • Нейното видео „Среща с Джъстин Бийбър в Амстердам“ стана най-гледаното й след само един месец публикуване.

Научете повече за TheBookBasement Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност

Популярни Публикации