Джулиъс Робърт Бей Тапърт: Синът на Луси Лоулес

Джулиус Робърт Бей Таперт е син на Луси Лоулес. Луси е добре позната с превъплъщението си като Зина в Зена: Принцесата войн.

Бързи факти

Пълно име Джулиус Робърт Бей Таперт
Първо име Юлий
Презиме Робърт Бей
Фамилия Заострени
Дата на раждане 16 октомври 1999 г
Възраст 21 години
Професия Детето на знаменитостта
Националност Нова Зеландия
Държава на раждане Нова Зеландия
Бащино име Робърт Таперт
Баща професия филмов и телевизионен продуцент, писател и режисьор
Име на майката Луси Лоулес
Професия майка актриса и певица
Хороскоп Паунд
Братя и сестри Джуда Миро Таперт и Дейзи Лоулес

Неговото семейство

Джулиус е първото дете на родителите Луси Лоулес и Робърт Тапърт. Има двама братя и сестри. Те са Джуда Миро Таперт и Дейзи Лоулес. Дейзи е неговата доведена сестра по майчина линия.

Любовни животи и бракове на родителите

Родителите на Джулиъс, Робърт и Луси, се срещат близо година, преди да се оженят на 28 март 1998 г. Двойката е заедно от почти две десетилетия и живее щастливо и тихо. Няма слухове за извънбрачни връзки или развод. Луси преди беше омъжена за Гарт Лоулес. Двойката се жени през 1988 г. и се развежда през 1995 г. след седемгодишна романтика. Тя и бившият й съпруг имат дъщеря на име Дейзи.  Джулиус Робърт Бей Таперт

Джулиус Робърт Бей Таперт (Източник: Google)

По въпроса за майката

Майката на Джулиъс, Луси, и шестима други активисти на Грийнпийс бяха арестувани и обвинени в кражба с взлом през 2012 г. Те се качиха на кораб за сондиране на нефт в Порт Таранаки, Нова Зеландия, и останаха на борда в продължение на 77 часа, за да му попречат да участва в проучването на нефт в Арктика. Тя се призна за виновна по обвинения за навлизане на територията на 14 юни 2012 г. Всеки от тях беше осъден да плати 651 новозеландски долара глоба и 120 часа общественополезен труд.

Майка обсъжда интересни теми

Луси Лоулес, майката на Джулиус Робърт Бей Тапърт, казва, че за нея е било ренесанс, откакто си е взела няколко години почивка след „Зена: Принцесата войн“, за да има деца и да бъде с тях на пълно работно време. Хората не я разпознават поради външния й вид или косата й, с които тя се чувства добре. Тя вярва, че това е важно, защото изпълнителите не вярват, че не съществуват, ако не са на корицата на списание. Хората започнаха да я виждат в нова светлина, което доведе до поставянето й във филми с актьори, които не са от нейния тип и не са свързани с нейния характер, произход или опит.

Луси обсъди следващия си проект, в който се превъплъщава в емоционално малтретирана, психически и травматизирана съпруга, която тя описва като много интересен герой. Тя каза, че би искала да се занимава с комедия, защото, според мнението на типичния човек, тя е мускулеста дама с височина от 7 фута и е време да покаже на хората другата страна на нея.

Тя обича да изобразява тези интригуващи герои, както светли, така и тъмни, и обича да играе екстремни роли. Луси изрази недоволство от участието си в „Зена“, цитирайки грубостта и битките. Харесва филми, вкусни кифлички и краткосрочни ангажименти към сериали. Тя заяви, че е направила малко театрална работа и че това е най-голямото забавление, което е имала в двадесетгодишната си кариера.

Джулиус Робърт Бей Таперт Нетна стойност 2022 г

Нетното състояние на Джулиус Робърт Бей Таперт е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. От друга страна, родителите му имат значителна нетна стойност, която са натрупали в хода на своята повече от десетилетия кариера в бизнеса. Майка му Луси има нетна стойност от 18 милиона долара, докато баща му Робърт има нетна стойност от приблизително 10 милиона долара. Баща му Робърт е филмов режисьор и продуцент.

  Джулиус Робърт Бей Таперт

Джулиус Робърт Бей Таперт (Източник)

Юлий е продуцирал филми като Hercules: The Legendary Journeys, Xena: Warrior Princess, Saprtacus: Blood and Sand и Legend of the Seeker. Той е съосновател на Renaissance Pictures Company. Работил е по много филми със Сам Рейми и Брус Кембъл, включително The Grudge, The Grudge 2, 30 Days of Night, Evil Dead и много други. Джулиус също е съсобственик на продуцентския бизнес The Ghost House Picture със Сам Рейми.

Люси, майката на Юлиус, е актриса и певица. Тя се появява в редица филми и телевизионни предавания, включително Ash срещу Evil Dead, Salem, Parks and Recreation и Bedtime Stories. Тя също направи състояние чрез изпълнения на живо. Люси направи своя дебют на сцената в Roxy пред разпродадена публика за изпълнения гръб до гръб. Грийнпийс назначи Лоулес за посланик на климата.

Популярни Публикации