Тимъти Шалоуей - Възраст, нетно състояние, височина, приятелка, кариера

Тимъти Шалоуей , по-известен като Тимъти Шаламе, е американски изпълнител. Той стана известен след ролята на Елио Пърлман в романтичния филм на Лука Гуаданино, Call Me by Your Name. Включете се, за да научите повече за Уикипедия на Тимъти Шалоуей, биография, възраст, височина, тегло, срещи, приятелка, съпруга, нетно състояние, семейство, кариера и много други интересни факти за него.

Бързи факти

Истинско име Тимъти Шалоуей
Псевдоним Тимъти
Известен като актьор
Възраст 40-те години
рожден ден ЧЕ
Родно място Атланта, Джорджия
Зодия Лео
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 68 кг
Измервания на тялото прибл. 44-32-38 инча
Размер на бицепса 23 инча
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 10.5
Приятелка/запознанства Лили-Роуз Деп
Съпруг не
Нетна стойност 3 милиона долара
Марки N/A
Хоби N/A

Тимъти Шалоуей Биография, възраст и националност

Кой е Тимъти Шалоуей? Действителната му дата на раждане е неизвестна. Вероятно е на около четиридесет години. Неговият астрологичен знак е Лъв. Той е роден в град Атланта, Джорджия. Той е със смесено наследство и има американско гражданство. Майка му Никол, баща му Марк и сестра му Полин съставляват семейството му.

Освен това знайте за нетната стойност на Синди Прадо, възраст, биография, етническа принадлежност, националностВисочина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Тимъти Шалоуей? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Тимъти Шалоуей сега е приблизително 5 фута 8 инча. Той също така поддържа силно телосложение, със средно телесно тегло от 68 кг. Очите му са черни, косата също черна.

  Тимъти Шалоуей

Тимъти Шалоуей позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Тимъти Шалоуей 2022 г

Каква е нетната стойност на Тимъти Шалоуей? Основният му източник на доходи е актьорската професия. Към момента той е подписал три филма; всички те са в постпродукция, като един в момента се произвежда. „Дюна“, най-новата му работа, трябва да излезе през 2021 г. Счита се, че нетното състояние на Тимъти Шалоуей е 3 милиона долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Тимъти Шалоуей е подписал три филмови проекта досега, два от които в момента се разработват, а един е в етап на запис. Дюн, последният му филм, е планиран да излезе тази година. Тимъти Шалоуей е широко достъпен чрез различни интернет медийни платформи. По същия начин неговата страница в Instagram има почти 10,7 милиона последователи. Освен това акаунтът му в Twitter има почти 1,5 милиона последователи.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Тимъти Шалоуей? Сега той излиза с Лили-Роуз Деп, с която бяха на разходка с лодка в Капри, Италия. Двамата се срещат повече от две години.

Факти

  • Тимъти Шалоуей е чест потребител на социалните мрежи.
  • Той се радва на широк спектър от дейности, от фънки музика до спорт.
  • Той обича баскетбола и гледа на Кайри Ървинг и Джейсън Дъглас.
  • Един от любимите му цветове е бялото.
  • Посещава Gallatin School of Individualized Study към Нюйоркския университет.

Също така знайте за биографията, уикито, кариерата, нетната стойност, възрастта и височината на Бела Поарч .

Популярни Публикации