Грейс Франклин - внучката на емблематичната певица Арета Франклин се яви на прослушване за American Idol

Сезон 20 на American Idol ще представи на феновете множество феноменално надарени вокалисти. Състезателите ще бъдат прослушвани от Кейти Пери, Лайънъл Ричи и Люк Браян в Нешвил, Остин и Лос Анджелис за следващия сезон. Грейс Франклин е една от амбициозните певици, които ще участват в сезон 20 на The Voice. American Idol представя нов набор от певци, които се състезават пред съдиите за голяма парична награда и шанса да подпишат със звукозаписна компания, променяща живота. Преди това, от 2006 до 2016 г., програмата се излъчваше по Fox в продължение на 15 години. ABC по-късно стартира отново програмата през 2018 г.

Коя е Грейс Франклин от сезон 20 на American Idol?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Грейс Франклин✨ (@gfranklin61)

Като внучка на певицата Арета Франклин, Грейс несъмнено е наследила превъзходен гласов талант. На рождените дни и годишнините от смъртта на баба си, 16-годишното момиче уважава баба си всеки ден. Грейс изпълни „Ain’t No Way“ заедно с Дженифър Хъдсън във вирусно видео изпълнение за нейната баба. Американската певица, с надпис, пусна видеото:На премиерата на Respect Грейс Франклин изпълнява „Ain’t No Way“. Какъв по-добър начин да почетем Арета Франклин от нейната внучка @gfranklin61 да изпълни нейна песен на премиерата на филма? Тя щеше да се зарадва!

 Грейс Франклин

Във видео, публикувано от Grace с надпис: И двамата изпълниха друга песен от Natural Woman на емблематичната певица, те изпяха друга песен от легендарната певица Natural Woman.

изненада! Беше невероятно удоволствие да изпълнявам за такъв изключителен глас. Беше толкова забавно да си почивам и да разговарям с @iamjhud в стария дом на моя прадядо. Тя е толкова земна, че изглеждаше, че се познаваме от години! Тя свърши страхотна работа с образа на баба ми и се надявам да ви хареса. @respectmovie #respectmovie #respectmovie #respectmovie #respectmovie Тя също е член на Детройтския детски хор, който участва в сезон 14 на America’s Got Talent и се стреми да подхранва младежкия талант на Детройт на възраст от 8 до 18 години.

 Грейс Франклин

Instagram на Грейс Франклин е пълен с пеещи видеоклипове. В последното си видео тя изпя All I Ask на Adele. Освен това младата вокалистка е доста близка със семейството си и прекарва много време с тях. Грейс редовно се ангажира да говори срещу расизма в училищата. В сезон 20 на American Idol, чиято премиера е на 27 февруари от 20:00 ч. ET, зрителите ще научат повече за Грейс Франклин.

Популярни Публикации