Q’orianka Kilcher се завръща във Вселената на Йелоустоун Сезон 5 като Анджела

В петия сезон на блокбъстъра Paramount драма Йелоустоун, К’орианка Килчър ще се превъплъти в ролята си на Анджела Блу Тъндър, жестокият адвокат в света на Йелоустоун. Актрисата беше видяна за последно в третия сезон на програмата, който беше излъчен през 2020 г. Междувременно актрисата беше в новините по съвсем друга причина. Напоследък Килчър влезе в заглавията във връзка с изслушване по дело за измама, насрочено за 7 септември 2022 г.

В Калифорния актьорът беше замесен в сериозен инцидент, свързан с измами със застрахователни обезщетения на работниците. Тя също е обвинена в две престъпления. Килчър беше обвинен в нарушаване на държавните закони, като искаше плащания за инвалидност, докато работеше в Националния парк Йелоустоун. Съобщава се, че Килчър се е наранил, докато е снимал Дора и изгубения град на златото и е получил плащания за инвалидност от 14 октомври 2019 г. до 9 септември 2021 г., докато също е работил в Национален парк Йелоустоун през 2020 г. Прочетете, за да научите повече за Q'orianka Kilcher напред за нейното завръщане в хитовия драматичен сериал.

 QКоя е Q’orianka Kilcher?

Q’orianka Kilcher е певица и активистка от Съединените щати, добре известна с участието си в „Новият свят“ на Терънс Малик. Започва актьорската си кариера на шестгодишна възраст в Швайгмат, Баден-Вюртемберг, Западна Германия. Килчър е отгледан в Капаа, Хавай. Тя развива широка гама от хобита и интереси в ранна възраст. На 14-годишна възраст тя печели големия си пробив в Новия свят на Терънс Малик, изобразявайки Покахонтас заедно с Колин Фарел и Крисчън Бейл. От този момент нататък тя беше смятана за един от най-великите млади актьори. Тя последва триумфа на „Новият свят“ с принцеса Каюлани през 2009 г., в който изигра главната героиня. Същата година тя участва като себе си в „Хората говорят“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Антон Хачатурян (@antonmakeup)

Предишните й филмови изяви включват Pinti в Shouting Secrets, Alexa в The Power of Few, Gabrielle в Ben and Ara и Missy в Sky, като последната й е Inca Princess Kawillaka в Dora and the Lost City of Gold. Килчър се появява в телевизионни предавания като Neverland, Sons of Anarchy, The Killing, Longmire и The Alienist. Освен че изпълнява, Q’orianka Kilcher е всеотдаен активист за правата на човека и околната среда, който използва гласа си, за да се застъпва за различни теми по целия свят. Тя също така се изявява като певица, танцьорка и поетеса и е редовен лектор на младежки събития, колежи и университети. Проектът On-Q на Kilcher, ръководена от младежи права на човека и екологична организация, също беше основана току-що.

 Q

К’орианка Килчър беше обвинена в две престъпления

Q'orianka Kilcher влезе в новини напоследък, след като беше обвинена в две престъпления за измами със застраховка за обезщетение на работници на обща стойност над 0 000, докато работи върху сезон 3 на Йелоустоун. Според източници, след като е претърпял инцидент на снимачната площадка на Dora and the Lost City of Gold, актрисата уведоми лекар, че не е в състояние да работи и кандидатства за обезщетения за инвалидност. Съдбата на актьора ще бъде определена по време на изслушване на 7 септември 2022 г. Според близък приятел на Килчър:

Тя беше меко казано изненадана от обвиненията и няма търпение да разкрие истината... Сега тя е 10% осакатена до края на живота си в резултат на автомобилна катастрофа, в която участва на снимачната площадка на Дора. Първата травма беше дълго пътуване до възстановяване, включващо силна физическа и емоционална болка.

Популярни Публикации