Мария Рябошапка- Wiki, възраст, гадже, срещи, височина, нетна стойност, кариера

Мария Рябошапка е известна украинска актриса, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии и бизнесдама. Тази зашеметяваща изпълнителка е добре известна с работата си в украинската и индийската кино индустрия. Освен това е участвала в редица индийски филми и онлайн сериали. Според статията Мария дебютира в киното през 2018 г. с филма Air.

Бързи факти

Пълно истинско име Мария Рябошапка.
Известно име Мария Рябошапка.
Мария Рябошапка.
Дата на раждане 10 май 1997 г. (събота).
Възраст (към 2022 г.) 25 годишен.
Място на раждане Киев, Украйна.
Сегашен адрес Киев, Украйна.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност, влиятел в социалните медии и предприемач.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност украински.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесена (славянска/източноевропейска).
Зодия Телец.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Училище № 23 (Училище № 23).
Киевско държавно хореографско училище (KSHU).
Киевски национален университет за театър, кино и телевизия И. К. Карпенко-Кари.
Тегло В килограми: 52 кг
В лири: 114 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Възраст и ранен живот на Мария Рябошапка

Мария Рябошапка беше роден на 10 май 1997 г , в Киев, Украйна. Тя е на 25 години към 2022 г. Тя е образована жена. Според разказите тя се записва в училище номер 23 (кола № 23) и завършва основното си образование. След това се записва в Киевското държавно хореографско училище (KSCU). Мария също учи актьорско майсторство и театър в Киевския национален университет за театър, кино и телевизия И. К. Карпенко-Кари. След това започва работа в развлекателния сектор.

Височина и тегло на Мария Рябошапка

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Мария Рябошапка е висока 5 фута 6 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има лешникови очи.  Мария Рябошапка

Мария Рябошапка Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Мария Рябошапка? Мария изкарва добре като професионална актриса. Освен това тя е брилянтен модел. Нека ви кажа, че Мария също е била модел на известни компании. Появявала се е и в реклами. Нетното състояние на Рябошапка се оценява на приблизително 1,5 милиона долара (приблизително).

кариера

Рябошапка е известен модел и актриса. Според IMDb, тя направи своя телевизионен дебют като Malgorzata във филма Eter от 2018 г. Освен това Мария участва в Air (2018), копродукция на Украйна, Полша, Унгария, Литва и Италия. Тази прекрасна дама също е работила в индийския филмов бизнес. През 2021 г. тя направи своя дебют в индийски уеб сериал като Наташа Петрова в Special Ops 1.5: The Himmat Story. Сега тя работи по предстоящия си проект Prince.

Мария Рябошапка Гадже и запознанства

С кого се среща Мария Рябошапка? Мария е приятелски настроен човек. Обича да прекарва време с приятелите си. Рябошапка не предоставя никаква информация за текущото си състояние на връзка или любовник. Текущият статус на връзката на Мария е необвързан, според докладите. Освен това й харесва да се фокусира върху развлекателната си професия. Профилът й в IG разкрива, че тя обича да пътува на други места с колеги.

Популярни Публикации