Ник Хаген - съпруг на известната писателка Моли Йе

Любителите на храната Моли е добре познат телевизионен водещ, блогър и автор. Съпругът й Ник е музикант и собственик на ранчо по професия.
Второто й дете трябва да се роди през февруари 2022 г. Моли Йе, знаменитост от Food Network, разкри в Instagram през септември 2021 г., че тя и съпругът й очакват второто си дете.

Тя написа,

Щях да споделя снимка на сонограма, но това напречно сечение на бабка изглеждаше също толкова невероятно и вероятно е също толкова точно? това е, което казвам... Очакваме още един човек!!! през февруари!Тяхното ново бебе е на път, тъй като тя също така разкри, че детето им трябва да се роди през февруари 2022 г. На 7 януари 2022 г. тя използва Instagram, за да предложи актуална информация за нейното непрекъснато нарастващо бебе и новия сезон на нейната програма. На 9 януари 2022 г. официално дебютира десетият сезон на Girl Meets Farm. Епизодите от следващия сезон ще се излъчват по Food Network всяка неделя.

Йе каза, че има ненаситен апетит. Тя каза,

В наши дни няма достатъчно твърдо сварени яйца и пилешки цезарски салати, които да задоволят глада ми, казва тя.

Кой е бащата на детето на Моли Йе?

Сега Моли се радва на щастлив брак със съпруга си Ник Хейгън. Хаген е собственик на ранчо и китарист по професия. Двойката първоначално се срещна в Джулиард, институция за сценични изкуства в Ню Йорк. Ник посещава и Джулиардското училище. Скоро по-късно те се влюбват и започват да живеят заедно в Бруклин. През 2013 г. двойката избра да се премести в района на Минесота-Северна Дакота.

 Ник Хейгън

Ник Хейгън със съпругата си

След това Хаген израства във ферма за захарно цвекло, която носи неговото фамилно име. Той идва от фермерско семейство, което е в семейството от пет поколения. Семейната ферма на Yeh сега осигурява по-голямата част от съставките за неговите ястия. През 2015 г. прекрасна двойка минава по пътеката. Yeh роди първото си дете, момиче на име Bernadette Rosemary Yeh Hagen, на 30 март 2019 г. Те кръстиха дъщеря си Bernard на пра-пра-дядото на Yeh и Bernt на пра-пра-дядото на Hagen.

На каква възраст е Ник Хейгън?

Всяка година на 5 ноември Ник празнува рожден ден. Може да е в края на тридесетте. Хаген е от Ийст Гранд Форкс, Минесота, САЩ. Той е от кавказки произход и има американско гражданство.

Каква е нетната стойност на Ник Хейгън?

Ник е скромен производител на цвекло и собственик на ранчо с нетна стойност от около 200 хиляди долара. Състоянието на съпругата му Моли, от друга страна, е около 8 милиона долара към октомври 2022 г. от многобройните й професии като автор на готварски книги, блогър и телевизионна личност.

Кратка биография на Моли

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от molly yeh (@mollyyeh)

Моли Йе е известна американска телевизионна личност, автор и блогър. Освен това тя е водеща на готварската програма на Food Network Girl Meets Farm. Йе е роден на 22 март 1989 г. в Гленвю, Илинойс, САЩ.

Джоди Шимброд (майка) и Джон Брус Йе (баща) са нейни родители (майка). Йе има две сестри, Джена (по-голямата сестра) и Миа (по-малката сестра). По отношение на образованието, тя посещава гимназията Glenbrook South и Консерваторията за млади художници в Средния запад. Тя посещава Juilliard School и се дипломира с бакалавърска степен по музика по перкусии. Тя е и автор на Molly on the Range: Recipes and Stories from an Unusual Life on a Farm (2016).

Популярни Публикации