Фотосесията на репликата на списание Lakeith Stanfield завладя интернет

Лейкит Станфийлд наскоро направи заглавия, когато излезе в дантелени чорапи и високи токчета за снимката си на корицата на списание Replica. Актьорът от Get Out сподели снимка от функцията в Instagram. 30-годишният може да бъде видян да стои до скрин на изображението, носейки черна риза, черен костюм и съвпадащи шорти. На снимката актьорът беше с черни дантелени чорапи и обувки на висок ток.

В интервю за списанието актьорът от The Harder They Fall каза, че подхожда към всичко, сякаш това е последният ден от живота му:

Отнасям се към всичко, сякаш това е последният ми ден на Земята. Десетилетия търсене на душа и жътва на духа отговарят на 100 процента амбиция и готовност.Списанието също публикува фразата в Instagram. Няколко почитатели бяха впечатлени от снимката на Станфийлд и мнозина похвалиха актьора за облеклото, което променя пола.

Twitter отговаря на корицата на Lakeith Stanfield на списание Replica.

Потребителите на социалните медии се стекоха в Twitter, за да изразят мислите си относно облеклото и изображенията на актьора.

Акцент в кариерата на Лейкит Станфийлд

Лейкит Станфийлд стана известен в Холивуд, след като дебютира в пълнометражния си филм през 2013 г. в Short Term 12. Той участва в много блокбъстъри, включително Straight Outta Compton, Selma, Get Out, Uncut Gems, Knives Out, Crown Heights и Sorry to Bother Ти.

 Лейкит Станфийлд

Актьорът беше номиниран и за Оскар за изпълнението си на Били О’Нийл в биографичната драма от 2021 г. „Юда и черният месия“. Той спечели наградата Black Reel за телевизия за работата си в сериала на FX Атланта. Кориците на списанията на Stanfield, заснети от Джъстин Френч, пристигат преди сезонния дебют на неговата програма, Атланта. Премиерата на третия сезон на сериала ще бъде на 24 март 2022 г.

Личен живот на Лейкит Станфийлд

 Лейкит Станфийлд

Въпреки че Лейкит Станфийлд направи заглавия за професионалните си постижения, той основно пази живота си в тайна. Не е ясно дали художникът все още се среща с актрисата Прешъс Ксоша Рокемор. Двамата предизвикаха слухове за срещи на премиерата на Straight Outta Compton през 2015 г. Говори се, че са имали първото си дете заедно през 2017 г. Станфийлд каза на Vulture същата година, че не иска да обсъжда публично личния си живот.

Популярни Публикации