Дарби Станчфийлд - Нетна стойност, възраст, деца, съпруг, семейство, височина, кариера

Дарби Лий Станчфийлд , позната разговорно като Дарби Станчфийлд, е родена на 29 април 1971 г. Тя е американска актриса, най-известна с ролята си на Аби Уилън в политическия драматичен сериал на ABC Скандал, който се излъчваше от 2012 до 2018 г. Дарби Станчфийлд стана известна, след като участва в главната роля като Ейприл Грийн в Йерихон, пост-апокалиптичен драматичен сериал на CBS, излъчен от 2006 до 2007 г. Освен това тя играе Хелън Бишоп в драматичния сериал от периода на AMC Mad Men (2007–08). Тя се появи за първи път като Нина Лок във фантастичния хорър сериал на Netflix Locke & Key преди година.

Бързи факти

Пълно име Дарби Лий Станчфийлд
Професия актриса
Играна серия Scandal, Locke & Key, Jericho, Bones и др.
Възраст (Както през 2021 г.) 50 години
Дата на раждане 29 април 1971 г
зодия Телец
Родно място Кодиак, Аляска
Националност американски
Етническа принадлежност N/A
Училище/Университет Университетът на Пюджет Саунд
Височина 5 фута 7 инча
Цвят на очите N/A
Тегло N/A
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) 2 милиона долара

Биография на Дарби Станчфийлд

Дарби Станчфийлд е роден и израснал в Кодиак, Аляска. Баща й работеше в търговска риболовна компания. След известно време тя се премества в Дъч Харбър, на Алеутските острови, а след това на остров Мърсър, близо до Сиатъл.

Образование на Дарби Станчфийлд

Що се отнася до образованието на Дарби, тя е добре образована дама. Дарби Лий Станчфийлд също се е записала в университета на Пюджет Саунд. Завършва през 1993 г. със специалност „Комуникации“ и специалност театър. Освен това тя завършва American Conservatory Theatre в Сан Франциско. Нейната биография и кариера дори са документирани в Wikipedia, а повече информация можете да намерите в IMDb.Височина, тегло и размери на тялото на Дарби Станчфийлд

Дарби е висока дама, висока 5 фута 7 инча и тежаща приблизително 59 кг. Тя има идеална структура на тялото, защото е актьор.

Измерванията на тялото на Дарби Лий Станчфийлд са 34-24-36 инча, които включват нейните измервания на бюста, бедрата и талията. Що се отнася до косата й, тя има кафява коса и красивите си лешникови очи.

  Дарби Станчфийлд

Дарби Станчфийлд (Източник: Pinterest)

Дарби Станчфийлд Съпруг, брак

Дарби е омъжена жена, която се омъжи за Джоузеф Галегос след дългогодишна връзка. Тя е много лоялна съпруга, която е отдадена на брака си със съпруга си, така че няма предишни връзки. Няма обаче надеждна информация за предишната й любовна връзка. След брака си с Джоузеф обаче тя не се впусна в любовни авантюри.

кариера

Дарби, която е на петдесет години, започва своята актьорска кариера през 2000 г. Първата й актьорска роля е на Нора в Диагноза: Убийство. Следвайки кариерните си амбиции, тя се превъплъщава в образа на Дениз в „Ангел“ през 2001 г. Пробивът й като актьор идва в американската пост-апокалиптична екшън драма „Йерихон“. Тя се появява в 15 епизода като Ейприл Грийн. Тя също се е появявала в редица телевизионни предавания и филми, включително Exes & Ohs, Ghost Whisperer, Castle, Burn Notice, Private Practice, American Dreams, It’s All Relative, Strong Medicine и други. Освен това през 2008 г. тя дебютира като главна актриса в The Square Root of 2, играейки ролята на Рейчъл Лерер.

Освен това, тя е добре известна с изключителното си представяне на Аби Уилън в политическия драматичен сериал на ABC Скандал. Дарби Станчфийлд стана известна след участието си в ролята на Ейприл Грийн в Jericho, постапокалиптичен драматичен сериал на CBS, излъчен от 2006 до 2007 г. Тя също така получи множество награди и отличия, включително наградата на Международния филмов фестивал в Монако за най-добра актриса в поддържаща роля, TV Награда Guide за любим актьор в драматичен сериал и други.

Нетната стойност на Дарби Станчфийлд

Дарби Станчфийлд е натрупала значително състояние от актьорската си кариера. Нетната й стойност се оценява на около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Тя наистина живее блажен и луксозен живот със съпруга си благодарение на тази голяма сума пари.

Любопитни факти

    Дарби Лий Станчфийлд е добре позната американска актриса, която е най-известна с ролята си на Аби Уилън в политическия драматичен сериал на ABC Скандал.
  • Завършва през 1993 г. със специалност „Комуникации“ и специалност театър.
  • Тя се появи за първи път като Нина Лок във фантастичния хорър сериал на Netflix Locke & Key преди година.
  • Първата й актьорска роля е на Нора в Диагноза: Убийство.

Популярни Публикации