Коя е Дона Скот? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Дона Скот е известен американски модел и актриса, която е добре известна с работата си в развлекателния сектор. Дона е най-запомнена с участието си във филма 'Дни на гръмотевици' (1990). Дона Скот е добре известна с това, че е третата съпруга на Тони Скот. Тони Скот беше известен филмов режисьор и продуцент. Тони, съпругът на Дона, се обеси от моста Винсент Томас в Сан Педро, Калифорния.

Дона е на 48 години и е майка на синовете близнаци Макс и Франк, които са на 20 години. Точната й рождена дата е 1973 г., според множество източници. Тя също допринася за няколко благотворителни организации. Нейната биография може да бъде намерена в различни уебсайтове, включително Wikipedia.

Дона е родена в Съединените американски щати през 1973 г. Дона е от кавказки произход и американска националност. Дона учи танци и комуникация в Университета на Северна Каролина в Грийнсбъро. HB Studios също е преподавала Дона на актьорско майсторство. Дона също се състезава в конкурси за красота от дете, включително Мис Северна Каролина. През живота си тя се появява в няколко телевизионни реклами.Дона и съпругът й Тони Скот живееха в имение в испански стил в Бевърли Хилс в края на 90-те години. Дона и нейните синове в момента живеят богато и удобно.

Бързи факти

Име на знаменитост Дона Уилсън Скот
Популярни за Да бъдеш вдовица на Тони Скот
Професия Актьор и бивш модел
Приблизителна нетна стойност 5 милиона долара
Възраст 48 години
Рождена дата 08 юни 1973 г
Знак за раждане зодия Близнаци
Родно място Северна Каролина, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута и 5 инча
Тегло 125 паунда
Измерване на тялото 34-25-34 инча
Тип тяло тънък
Цвят на косата Рус
Цвят на очите Син
Съпруг Тони Скот
деца Макс Скот и Франк Скот

Дона Скот Уики

Дона е родена в Северна Каролина, САЩ на 8 юни 1973 г. Тя е американска гражданка с бяло етническо наследство. Дона е висока около 5 фута 5 инча и тежи около 125 паунда. Слаб е нейният тип тяло. Дона ще бъде на 48 години през 2021 г. 34-25-34 инча е телесната й мярка.

Donna W Scott Съпруг, брак

Дона Скот се запознава с покойния си съпруг Тони Скот на снимачната площадка на Days of Thunder, който Тони режисира и продуцира през 1990 г. Те се запознават и започват да излизат малко след това. Дона Скот се омъжи за Тони Скот през 1994 г. след дълга връзка. Дона беше на 22 години, когато се омъжи за съпруга си, който беше на 46 години. Дона роди близнаци през 2000 г. и те се казваха Франк и Макс Скот. Към 2020 г. тези близнаци са в юношеска възраст.

След смъртта на Тони малко се знае за Дона и новата й връзка. В момента тя живее с децата си. Тони, покойният съпруг на Дона, вече се е женил два пъти. Тони, покойният съпруг на Дона, се ожени за Гери Болди, дизайнер на телевизионни продукции, носител на наградата BAFTA, през 1967 г. Бракът им се прекратява през 1974 г., за съжаление. През 1986 г. Тони се жени за Глинис Сандърс за втори път. Вторият му роман обаче приключи година по-късно поради извънбрачната връзка на Тони с Бригите Нилсен, която срещна във втория сезон на Ченгето от Бевърли Хилс. По това време Бригите Нилсен вече е омъжена за Силвестър Сталоун.

  Дона Уилсън Скот

Дона Уилсън Скот

Самоубийството на Тони Скот

Както беше посочено по-рано, покойният съпруг на Дона, Тони, се самоуби на 19 август 2012 г., около 12:30 ч., като скочи от моста Винсент Томас в Сан Педро Порт, Лос Анджелис. Кръвта на Тони включваше антидепресанти, според неговите доклади. Въпреки че официални лица първо заявиха, че покойният съпруг на Дона, Тони, не е имал медицински проблеми, оттогава стана ясно, че той се е борил с рак от известно време. Той беше на 68 години, когато почина.

Нетната стойност на Donna W Scott

Нетното състояние на Дона се оценява на 5 милиона долара към октомври 2022 г. Според множество оценки нетната стойност на покойния й съпруг е била около 200 милиона долара към момента на смъртта му. Дона и нейните близнаци получиха наследство от милиони долари от имението на покойния си съпруг. Личната резиденция на Дона се оценява на 1,25 милиона долара. Дона се възползва от богатството на съпруга си. Дона и нейните близнаци живеят във великолепен и уютен дом, струващ милиони.

Любопитни факти

  • На 8 юни 1973 г. Дона е родена в Северна Каролина, САЩ.
  • Тя е американска гражданка.
  • Дона Скот е добре известна с това, че е третата съпруга на Тони Скот.
  • Тони, нейният съпруг, се самоуби, скачайки от моста Винсент Томас.
  • Нетното състояние на Дона се оценява на 5 милиона долара през 2022 г.

Популярни Публикации