Slim Thug - биография, Wiki, възраст, приятелка, тегло, височина, нетна стойност, кариера

Стейв Джером Томас , известен също със сценичния си псевдоним Slim Thug, е рапър от Съединените щати. Slim Thug стана известен, след като се появи в хитовото парче на рапъра Mike Jones Always Tippin’. Научете повече за Slim Thug Bio, Wiki, възраст, приятелка, тегло, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Стейв Джером Томас
Дата на раждане 08 септември 1980 г
Възраст 41 години
Хороскоп зодия Дева
Късметлийско число 8
Щастлив камък Сапфир
Щастлив цвят зелено
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Козирог
Пол Мъжки
Професия рапър
Държава Съединени щати
Височина 6 фута 4 инча (1,93 м)
Тегло 80 кг
Семейно положение единичен
Разделям Латоя Лукет
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Хюстън, Тексас
Националност американски
образование Гимназия Дуайт Д Айзенхауер
Братя и сестри Реймънд Томас
деца (Три) Дрю, Коби и Стави
Facebook Стейв Джеръм Томас във Facebook
Twitter Стейв Джером Томас в Twitter
Youtube Стейв Джером Томас Youtube
Instagram Стейв Джером Томас Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Стейв Джером Томас
IMDB Стейв Джеръм Томас IMDB
Седмица Стейв Джеръм Томас Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Slim Thug, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Slim Thug? Slim Thug е на 41 години в момента. Той е роден на 8 септември 1980 г. в Хюстън, Тексас, под знака на Дева. Той е израснал в общността Scenic Woods в Хюстън в северната част на града. В резултат на това няма информация за родителите му. Той има приятел Реймънд Томас и племенник Дрю Мейсън. Той също има по-голяма сестра на име Ракел.

По същия начин той е от американски етнос, но не е разкрил расовите си корени. По същия начин той открива рано, че ползите от воденето на добро съществуване са достъпни само за всеки, който работи за него. Когато наблюдавал как майка му работи на няколко места, за да издържа семейството си, той осъзнал, че има нещо повече в живота, вдъхновявайки интереса му към музиката и способностите му като фрийстайл рапър.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Slim Thug? Slim Thug е висок 6 фута 4 инча и тежи около 80 килограма. Има здрав външен вид и балансирано тяло. По същия начин той има чифт черни очи и черни вежди.

  Слим бандит

Slim Thug позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Каква е нетната стойност на Slim Thug? Slim Thug е популярен в платформи за социални мрежи като Instagram, Facebook и Twitter. Той има голям брой фенове. В Instagram той носи името @slimthug и има почти 1,1 милиона фенове. По същия начин той има повече от 319,5 хиляди последователи в Twitter и 943 хиляди последователи във Facebook. Освен това той има канал в YouTube, наречен Slim Thug, който има над 230 хиляди зрители.

Нетна стойност на Slim Thug 2022 г

По отношение на приходите на Slim Thug, той е американски художник, който е натрупал значително състояние от кариерата си. В резултат на това нетната стойност на Slim Thug се очаква да бъде около 2 милиона долара към октомври 2022 г . Неговата хип-хоп работа е неговият основен източник на пари. По същия начин неговият дебютен албум със златен сертификат е доставен в над 500 000 копия и му е спечелил около 500 000 долара.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Що се отнася до професионалния живот на Slim Thug, той започва своята рап кариера в края на 90-те със Swishahouse. Той се разделя със Swishahouse по приятелски начин и основава свой собствен инди лейбъл, Boss Hogg Outlawz, след като открива колко пари може да спечели, споделяйки собствените си микстейпове. Освен това той имаше два магазина за грамофонни плочи и се занимаваше с недвижими имоти. След няколко неуспеха, големият му дебютен албум, Now Platinum, беше издаден през юли 2005 г. в сътрудничество със Star Trak Entertainment и Interscope Records. Дебютира под номер две в списъка с албуми Billboard 200, продавайки 130 000 копия през първата седмица. Песните му включват 3 Kings (с T.I. и Bun B) и I Ain’t Heard of That (с участието на Pharrell и Bun B). С

Той също така е участвал в Always Tippin’ на Майк Джоунс и Пол Уол. Той записва три албума с Boss Hogg Outlawz, Boyz N Blue (2004), Serve & Collect (2007) и Back by Blockular Demand: Serve & Collect II (2010). (2008). За съжаление през 2008 г. той напусна Star Trak и Interscope Records. Освен това той обсъжда второто си соло издание, Boss of All Bosses. Излиза през 2009 г. Въпреки че не постига същото ниво на популярност като дебютния му запис, Boss of All Bosses дебютира на #15 място в Billboard 200, продавайки 32 000 копия през първата седмица. Включва и песента I Run.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Slim Thug? Съобщава се, че Slim Thug е безработен, според състоянието на връзката му. Той притежава Той всъщност не участва в някакъв вид партньорство. Преди това той имаше приятелство с LeToya Luckett-Walker (2000–2002). По същия начин той излизаше с певицата ЛаТоя Лукет, но двойката се раздели през 2006 г. Дрю, Коби и Стави са трите му деца. Той също така споделя техни снимки в своите акаунти в Instagram.

Факти

  • Stayve Jerome Thomas, известен също със сценичното си име Slim Thug, е рапър от Съединените щати.
  • Slim Thug стана известен, след като се появи в хитовото парче на рапъра Mike Jones Always Tippin’.
  • Що се отнася до професионалния живот на Slim Thug, той започва своята рап кариера в края на 90-те години със Swishahouse.
  • Той се разделя със Swishahouse по приятелски начин и основава свой собствен инди лейбъл, Boss Hogg Outlawz, след като открива колко пари може да спечели, споделяйки собствените си микстейпове.
  • Дебютира под номер две в списъка с албуми Billboard 200, продавайки 130 000 копия през първата седмица.

Популярни Публикации