Седмици на Пердита - Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Пердита седмици е американска актриса, най-известна с ролите си във филми и телевизионни сериали като Spice World, The Prince and the Poper, Sherlock Holmes and the Silk Stocking Case, и Magnum P.I. Пердита Уикс е сестрата на Хънисукъл Уикс.

Бързи факти

Пълно име: Пердита седмици
Дата на раждане: 25 декември 1985 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Великобритания
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 5 милиона долара
Заплата 100 000 долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 35-25-35 инча
Родно място Кардиф, Гламорган, Уелс
Националност британски
Етническа принадлежност Причинно-следствена връзка
образование Институт Корто в Лондон
баща Робин Уикс
Майка Сюзън Уикс
Братя и сестри Седмици на орлови нокти и Седмици на Роло

Биография на Пердита Уикс

Пердита седмици е роден в Кардиф, Гламорган, Уелс, на 25 декември 1985 г. (36 години). Тя е родена заедно със сестрите си Хънисукъл и Роло Уикс от Робин и Сюзън Уикс. Тя е британка по националност и причинно-следствена връзка по етнически произход. По същия начин тя е хетеросексуална и зодията й е Козирог.

Орлови нокти Уикс, нейната по-малка сестра, също е британска актриса, най-известна с образа си на Саманта Стюарт. Освен това Роло Уикс, нейният по-голям брат, е британски бизнесмен и бивш актьор. Тя има силен интерес към актьорството, което я насърчава да преследва кариера в развлекателната индустрия.По отношение на образованието, тя посещава училище Roedean в Източен Съсекс. По същия начин тя учи история на изкуството в лондонския институт Courtauld.

  Perdita Weeks възраст

Пердита седмици

Височина и тегло на Perdita Weeks

Тя е зашеметяваща актриса със завидна личност. Освен това тя е висока приблизително 5 фута 4 инча и тежи 53 килограма. По същия начин тя има светлокафяви очи и руса коса. Освен това измерванията на тялото й са 35-25-35 инча с размери за сутиена, талията и бедрата. Тя носи обувки и дрехи с размери 7 и 4.

кариера

Тя натрупа значителна популярност в резултат на работата си във филмовата индустрия. Тя дебютира в индустрията през 1993 г. като Джудит Килиан в телевизионния минисериал Goggle Eyes. След дебютния си филм тя беше неудържима. Тя се появява в редица игрални филми и телевизионни продукции, включително Loving (1995), The Shadowy Third (1995), The Cold Light of Day (1996), Robert Rylands's Last Journey (1996), Hamlet (1996), Rag Nymph ( 1997), Светът на подправките (1997) и Принцът и просякът (2000).

Освен това тя се появява в редица други телевизионни сериали, включително Stig of the Dump (2002), Midsomer Murders (2003), Sherlock Holmes и случаят с копринения чорап (2004), The Tudors (2007) и Lost в Остин (2008).

Освен това тя се появява във филми като Lewis (2009), Prowl (2010), The Promise (2010–2011), Great Expectations (2011), Titanic (2012) и Flight of the storks (2013). По-късно в кариерата си тя се появява в The Invisible Women (2013), As Above, So Below (2014), The Great Fire (2014), The Musketeers (2015), Rebellion (2016), Penny Dreadful (2016), Ready Player One (2018), Magnum P.I. (2018–настояще), Du Lac and Fey: Dance of Death (2019) и Hawaii Five-o (2020). Нейната забележителна кариера във филмовата индустрия увеличи популярността й още повече.

Тя се появява в редица успешни филми, телевизионни сериали и късометражни филми през годините, всички от които имат забележителен опит. Освен това тя не е призната или номинирана за никакви награди. Без съмнение тя е една от най-талантливите актриси, работещи днес. Въпреки това тя се появява в редица популярни филми и ролята й е любима на публиката.

Нетна стойност на Perdita Weeks

Зашеметяващата актриса е натрупала значително състояние през цялата си професионална кариера. Тъй като приблизителната й нетна стойност е около 5 милиона долара, годишната й заплата се оценява на около 100 000 долара към октомври 2022 г. Към момента подробностите за нейните разходи и активи остават класифицирани.

  Нетната стойност на Perdita Weeks

Пердита седмици

Пердита Уикс Гадже, Запознанства

Според съобщенията в момента тя живее сама и няма планове да се жени. Преди това тя беше омъжена за актьора Кит Фредериксен, с когото споделя две деца. Двойката се ожени на 4 октомври 2012 г. и са родители на двама близнаци, Хъмфри и Рупърт Себастиан Фредериксен. Докладът обаче се оказа неверен, след като самата актриса го потвърди. След това тя е изцяло отдадена на работата си и избягва всякакви слухове за всякакъв вид връзка.

Популярни Публикации